Sziasztok!Játszik valaki a 888-on?Nem működik a HUD,könyvtár beállítva,angol nyelvű,importál is,csak nem ugrik fel a HUD ablak,table finder segítségével is csak 2 asztalon tudom megjeleníteni a statokat.
Előre is köszi,szép napot mindenkinek!
De lehet jobb úgy feltenni a kérdést,hogy akinek működik,az melyik verziószámú HM-t használja?
Sziasztok!Játszik valaki a 888-on?Nem működik a HUD,könyvtár beállítva,angol nyelvű,importál is,csak nem ugrik fel a HUD ablak,table finder segítségével is csak 2 asztalon tudom megjeleníteni a statokat.
Előre is köszi,szép napot mindenkinek!
Azzal sem ment.
Akkor itt olvasgass: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
Köszi a linket,sokszor sikerült már különböző HM gondokat orvosolni,a biztonság kedvéért átnéztem a link által bemutatott lépéseket újra és újra,de semmi nem segít.De köszönöm még egyszer!Még a verziószámmal megpróbálok szórakozni.
Amit linkeltem az az esetek 99%-ában megoldja a dolgot. Ha tényleg mindent kipróbáltál ami ott van, akkor irány holdemmanager.com fórum, aztán ott majd a hm fejlesztői mondanak rá valami okosat.
Az az érdekes egyébként,hogy ugye miután a rejtett fájlokat is lehetővé tettem,belenéztem a hand history fájlba és csak a legutóbbi sessiont tartalmazta a délelőttit nem...holott még a legelső session előtt beállítottam a mentés helyét úgy a siteon mint a HMben is...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy azt hol lehet beállítani,hogy a holdem manager ne csak az aktuális asztal statjait mutassa? Mert volt már,hogy egy ellenféllel játszottam több 100 handet..aztán egy másik asztalon összekerültünk megint és 0-ról kezdte :S
Megoldódott
Sziasztok! Régebben Letöltöttem a hm 2 trial és lejárt. Most leszeretném tölteni az 1.nek a trialjét, van rá lehetőség ? Ha igen, hány napos a trial ? ( Ja és a gépem ugyanaz )
Köszönöm