Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Charlie
Válasz Charlie kommentjére
2012. dec. 3. 14:13

Én is kérdeznék. Hogy tudom szűrni az oop, ill. ip lejátszott handeket?
Ty!

Simi8
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 4. 16:14

Sziasztok.
Újra lett téve a gépem, letöltöttem a hm1-et, beregeltem. Most márcsak vissza kellene importálnom a régi leosztásaimat. Én még ezt nem csináltam ezért nem tudom mire kell rámennem. Hogy kell visszaimportálni??? Ha valaki tud kérem segítsen..
Köszi.

VJones
Válasz Charlie kommentjére
2012. dec. 4. 17:33

Én is kérdeznék. Hogy tudom szűrni az oop, ill. ip lejátszott handeket?
Ty!

Szerintem a legegyszerűbb, ha beállítod a Reports-nál. Filter->Main filter fül és a pozíciós bontásnál csak azt pipálod ki amire kíváncsi vagy.
De ha úgy akarsz szűrni, hogy preflop emelőként postflop legyél oop arra nincs nagyon ötletem.

VJones
Válasz Simi8 kommentjére
2012. dec. 4. 17:37

Sziasztok.
Újra lett téve a gépem, letöltöttem a hm1-et, beregeltem. Most márcsak vissza kellene importálnom a régi leosztásaimat. Én még ezt nem csináltam ezért nem tudom mire kell rámennem. Hogy kell visszaimportálni??? Ha valaki tud kérem segítsen..
Köszi.

Nos a legjobb az lett volna, ha újratelepítés előtt exportálod HM-ből az összes handet, amit meg akarsz tartani. Ha ez nem történt meg akkor is volt valahol egy HMArchive mappád, ahonnan szintén újra be lehet importálni a handeket. Kérdés, hogy ha nem tudtad ez mennyire hasznos vajon megtartottad e....
Ha ezek közül egyik sincs birtokodban jó eséllyel le kell mondanod róluk. Esetleg még a teremnél ahol játszottál próbálkozhatsz kuncsorogni, hogy küldjék el a régebbi hand history-kat.

danfiu
Válasz VJones kommentjére
2012. dec. 4. 17:43

Szerintem a legegyszerűbb, ha beállítod a Reports-nál. Filter->Main filter fül és a pozíciós bontásnál csak azt pipálod ki amire kíváncsi vagy.
De ha úgy akarsz szűrni, hogy preflop emelőként postflop legyél oop arra nincs nagyon ötletem.

Ha SR pot, akkor last to act on flop a flop filtereknel true vagy false, ha pedig 3b pot, akkor relative position in 3b pot a basic filterseknel ip vagy oop

VJones
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 4. 17:50

HM1-ben ha pozíciónként akarom nézni a statjaimat hol lehet azt beállítani, hogy full ring esetén minden pozíciót külön kezeljen? Mert nekem csak úgy mutatja, mintha az is 6max lenne...

Simi8
2012. dec. 5. 1:45

Nos a legjobb az lett volna, ha újratelepítés előtt exportálod HM-ből az összes handet, amit meg akarsz tartani. Ha ez nem történt meg akkor is volt valahol egy HMArchive mappád, ahonnan szintén újra be lehet importálni a handeket. Kérdés, hogy ha nem tudtad ez mennyire hasznos vajon megtartottad e....
Ha ezek közül egyik sincs birtokodban jó eséllyel le kell mondanod róluk. Esetleg még a teremnél ahol játszottál próbálkozhatsz kuncsorogni, hogy küldjék el a régebbi hand history-kat.

Köszi. Lementettem. Próbálkoztam aztán sikerült megoldanom...

kertitorp
Válasz Simi8 kommentjére
2012. dec. 5. 9:50

Hogy lehet HM1-ben hand-et megjelölni játék közben?

VJones
Válasz kertitorp kommentjére
2012. dec. 5. 10:53

Hogy lehet HM1-ben hand-et megjelölni játék közben?

A hand után ahol írja a HM, hogy ki vitte az előző kasszát arra rákattintasz, előjön a hand history és a bal felső sarokban lesz egy üres négyzet amit kipipálsz.Ha később ki akarod szűrni akkor a HM-ben kipipálod, hogy Show Only Marked Hands ott ahol választani lehet, hogy 100, 500 vagy minden handet mutasson.

Jaky
2012. dec. 5. 18:47

Sziasztok!

Nekem kb egy hónapja nem jelenik meg a HUD a pokerstars asztalain. Ez előtt semmi ilyen gondom nem volt..most felraktam a legújabb frissítést az sem oldotta meg a gondokat. Tudja valaki esetleg h mi lehet a probléma?

Élő ügyfélszolgálat