Sziasztok!
Eddig tökéletesen ment a HM1 (1.12.09)-em, péntekig, azóta csak a HUdot mutatja, de a reportnál semmit sem. FTPn játszom Rusht, van valakinek ötlete, hogy mi a hiba?
Van már hud az ipoker speed poker asztalaihoz? Nem tudja valaki véletlenül? :)
Nem tudom hogy mennyire lényeges e, de eddig XP volt a gépemen , most pedig WIN 7 lett telepítve rá. És ilyen üzenetet is ír: The following error occurred when trying to open the database. Failed to establish a connection to 127.0.0.1
Üdv!
Valakinek működik valamilyen verzió Full Tilt Rush MTT-n?
Már eljutottam oda, hogy rush cashen megy perfektül, Multi Entry Rush MTT-n viszont csak importálja a handeket, HUD-nak nyoma sincs.... Persze, hogy ott nem megy ahol legjobban kellene...
sziasztok
megtudná valaki irni nekem mit kéne tennem annak érdekében hogy az eddig tökéletesen müködő HM 2
ismét müködjön a BWIN en az új szoftverel
valószinű a kérdés közérdekü minden számitógép analfabéta számára
elöre is köszi
jó leosztást
Abban tud vki segíteni, hogy Unibeten HM2(trial egyenlőre, ami nem a legfrissebb verzió) miért számolja rosszul a nyereményt cash game-ben? Nemsokára lesz rendes, de ha nem attól függ, jó lenne tudni rá a választ. Balance kevesebb, mint amit HM2 szerint nyertem. Érzés szerint a balance a jó, csak nemtom, hol ****** elHM2
sziasztok
megtudná valaki irni nekem mit kéne tennem annak érdekében hogy az eddig tökéletesen müködő HM 2
ismét müködjön a BWIN en az új szoftverel
valószinű a kérdés közérdekü minden számitógép analfabéta számára
elöre is köszi
jó leosztást
sziasztok
ps játszok hyper hu és ha este 7-8 fele játszok azt átrakja a már holnapra azaz most is játszottam és már azt írja hogy 20. toltam le:D elég érdekes. Optionson/settingsen belül az első oldalt alul 00:00 át váltottam 03:00 és így már félig jó mert minden hol mára írja kivéve az első stats fülön belül nem változott valaki tud ere valami meg oldást?
Mit kell beállítanom ahhoz, hogy a Stars importálja a handjeimet? HM1-en a manuális ez van beállítva:
c:\Users\Felhasználó\AppData\Local\PokerStars\HandHistory + subfolders
Azt írja, hogy importál, de valójában nem csinál semmit