Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

mlnrrbrt
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2012. dec. 12. 0:58

Sziasztok!

Eddig tökéletesen ment a HM1 (1.12.09)-em, péntekig, azóta csak a HUdot mutatja, de a reportnál semmit sem. FTPn játszom Rusht, van valakinek ötlete, hogy mi a hiba?

Up. Újra raktam a HMet, de ugyanaz a hiba. :(

mattack
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2012. dec. 16. 11:30

Van már hud az ipoker speed poker asztalaihoz? Nem tudja valaki véletlenül? :)

kormost
Válasz csopi71 kommentjére
2012. dec. 16. 11:39

Nem tudom hogy mennyire lényeges e, de eddig XP volt a gépemen , most pedig WIN 7 lett telepítve rá. És ilyen üzenetet is ír: The following error occurred when trying to open the database. Failed to establish a connection to 127.0.0.1

Valszeg itt a megoldás:

PostgreSQL 8.4 OneClick Installer - initdb fails with "access denied" message

Sachin_S user hozzászólásai alapján kell megcsinálni!

VJones
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 18. 10:37

Üdv!
Valakinek működik valamilyen verzió Full Tilt Rush MTT-n?

VJones
2012. dec. 18. 13:58

Már eljutottam oda, hogy rush cashen megy perfektül, Multi Entry Rush MTT-n viszont csak importálja a handeket, HUD-nak nyoma sincs.... Persze, hogy ott nem megy ahol legjobban kellene...

kodin11
2012. dec. 18. 22:08

sziasztok
megtudná valaki irni nekem mit kéne tennem annak érdekében hogy az eddig tökéletesen müködő HM 2
ismét müködjön a BWIN en az új szoftverel
valószinű a kérdés közérdekü minden számitógép analfabéta számára
elöre is köszi
jó leosztást

SonGosu
2012. dec. 18. 23:01

Abban tud vki segíteni, hogy Unibeten HM2(trial egyenlőre, ami nem a legfrissebb verzió) miért számolja rosszul a nyereményt cash game-ben? Nemsokára lesz rendes, de ha nem attól függ, jó lenne tudni rá a választ. Balance kevesebb, mint amit HM2 szerint nyertem. Érzés szerint a balance a jó, csak nemtom, hol ****** elHM2

kodin11
Válasz kodin11 kommentjére
2012. dec. 19. 0:15

sziasztok
megtudná valaki irni nekem mit kéne tennem annak érdekében hogy az eddig tökéletesen müködő HM 2
ismét müködjön a BWIN en az új szoftverel
valószinű a kérdés közérdekü minden számitógép analfabéta számára
elöre is köszi
jó leosztást

megtaláltam a választ egy egy másik aktuális fórum témába /a bwin játékosok december 17.én ....../
a 15. oldalon köszi neked Rocco007

Szbarna
2012. dec. 19. 20:48

sziasztok
ps játszok hyper hu és ha este 7-8 fele játszok azt átrakja a már holnapra azaz most is játszottam és már azt írja hogy 20. toltam le:D elég érdekes. Optionson/settingsen belül az első oldalt alul 00:00 át váltottam 03:00 és így már félig jó mert minden hol mára írja kivéve az első stats fülön belül nem változott valaki tud ere valami meg oldást?

TitusPullo
Válasz Szbarna kommentjére
2012. dec. 20. 17:42

Mit kell beállítanom ahhoz, hogy a Stars importálja a handjeimet? HM1-en a manuális ez van beállítva:
c:\Users\Felhasználó\AppData\Local\PokerStars\HandHistory + subfolders

Azt írja, hogy importál, de valójában nem csinál semmit

Élő ügyfélszolgálat