Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

hardy79
Válasz vinczesz kommentjére
2012. dec. 9. 11:03

Amit ír, az van. Hiányolja a cards0.png fájlt a Holdem manager mappából. Ha van mentésed a HM-ről, akkor onnan visszamásolod és kész. Ha nincs, akkor elkéred valakitől, bemásolod és fog működni a replayered. Egyébként ebben a fájlban a kártyák vannak.

Sikerült megszüntetnem a hiba üzenetet. A Hm főkönyvtárában találtam cards0.png fájlt átmásoltam az Images nevű mappába. De a replayer továbbra sem működik:S

mlnrrbrt
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 9. 19:30

Sziasztok!

Eddig tökéletesen ment a HM1 (1.12.09)-em, péntekig, azóta csak a HUdot mutatja, de a reportnál semmit sem. FTPn játszom Rusht, van valakinek ötlete, hogy mi a hiba?

VJones
2012. dec. 10. 20:15

Valaki szerencsés birtokában van ama értékes információnak, hogy létezik e olyan verzió, amivel megy a HUD RUSH tornákon és ZOOM cashen egyaránt...? Nekem személy szerint 1.12.09 viszi a RUSH-t, 1.12.10b meg a ZOOM-ot. De ez így elég nyűgös

csopi71
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2012. dec. 10. 20:30

Help

Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Mivel a gépem már iskolás korú lett, fel kellett tuningolnom egy kicsit. De mivel én ehhez nem nagyon értek, egy ismerősömet kértem meg hogy csinálja meg. Megbeszéltem vele hogy egy külön meghajtóra kimásolok néhány programot, meg néhány családi képet és ezeket mentse meg az új gépre is. Ez sajnos nem sikerült. A legnagyobb problémám az, hogy ezek között volt a HM is. Letöltöttem újra de nem sikerül megnyitni, mert mindig egy hiba üzenet jön fel

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.

Maxxxika
2012. dec. 10. 21:41

nem tudom el sem olvasni a hibaüzit

csopi71
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. dec. 10. 22:12

Sorry,could not install PostgreSQL.

csopi71
Válasz idApRO kommentjére
2012. dec. 11. 10:39

Igen erre már én is rájöttem, de sajnos ez már késő bánat..... Viszont még most sem tudom megnyitni a HM-et.

csopi71
Válasz csopi71 kommentjére
2012. dec. 11. 19:17

Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Mivel a gépem már iskolás korú lett, fel kellett tuningolnom egy kicsit. De mivel én ehhez nem nagyon értek, egy ismerősömet kértem meg hogy csinálja meg. Megbeszéltem vele hogy egy külön meghajtóra kimásolok néhány programot, meg néhány családi képet és ezeket mentse meg az új gépre is. Ez sajnos nem sikerült. A legnagyobb problémám az, hogy ezek között volt a HM is. Letöltöttem újra de nem sikerül megnyitni, mert mindig egy hiba üzenet jön fel

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.

Nem tudom hogy mennyire lényeges e, de eddig XP volt a gépemen , most pedig WIN 7 lett telepítve rá. És ilyen üzenetet is ír: The following error occurred when trying to open the database. Failed to establish a connection to 127.0.0.1

cursor 10
Válasz csopi71 kommentjére
2012. dec. 11. 19:52

Nem tudom hogy mennyire lényeges e, de eddig XP volt a gépemen , most pedig WIN 7 lett telepítve rá. És ilyen üzenetet is ír: The following error occurred when trying to open the database. Failed to establish a connection to 127.0.0.1

Szia ezt próbáld meg: https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-492.html#post269038

csopi71
2012. dec. 11. 21:46

Köszönöm a tippet, de sajnos így sem tudom megcsinálni.Holnap megpróbálom még egyszer.Esetleg valaki tudna segíteni TeamWieveren keresztül?

Élő ügyfélszolgálat