Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

lanciafan
Válasz DMANX kommentjére
2012. dec. 27. 19:14

hm1em van nem muxik a hudom ps-en. eddig ment, es mar szetbasz az ideg, lefrissitettem, de vmiert csak 1.12.09re frissul. ftpn minden ok.

Pls vki help

DMANX
Válasz lanciafan kommentjére
2012. dec. 27. 19:40

Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps

bal alul, Older versions of Hold'em Manager - 2ik, existing install kell neked

lanciafan
Válasz DMANX kommentjére
2012. dec. 27. 21:38

Koszi

Pont az a baj h innen is csak 1.12.09 re frissul.

DMANX
2012. dec. 28. 11:56

esetleg ha törölsz minden tempet és cookiet a böngészőből amivel töltöd akkor sikerülhet, lehet becachelte a régebbi verziót.

Süszi
Válasz naná hogy kommentjére
2012. dec. 28. 12:00

sziasztok!

reseteltem a hm2 használati jogait, de valójában csak az egyiket akartam, de azt sehol sem találtam, hogy hogy kell. azon a gépen, amin fenn akartam hagyni, arra most újra le kell tölteni a trialt és stbstb vagy szerintetek hogy?

cursor 10
Válasz Süszi kommentjére
2012. dec. 28. 12:02

sziasztok!

reseteltem a hm2 használati jogait, de valójában csak az egyiket akartam, de azt sehol sem találtam, hogy hogy kell. azon a gépen, amin fenn akartam hagyni, arra most újra le kell tölteni a trialt és stbstb vagy szerintetek hogy?

Amelyik gépről nem akartad törölni és használni szeretnéd semmit nem kell csinálni. Használod és kész.

Süszi
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. dec. 28. 12:08

köszönöm:)

lanciafan
Válasz Süszi kommentjére
2012. dec. 28. 18:51

Nah mostmár fennt van a 1.12.10b. cserébe mostmár a fulltilten nem megy a cg rushon a hud eddig 1.12.09 en meg ment.

Nem lenne ertelmesebb hm2 re upgradelni?

Pls help

DMANX
2012. dec. 29. 13:39

Nah mostmár fennt van a 1.12.10b. cserébe mostmár a fulltilten nem megy a cg rushon a hud eddig 1.12.09 en meg ment.

Nem lenne ertelmesebb hm2 re upgradelni?

Pls help

A következő a gondom zoomnál, HM1nél késik a HUD. Néztem pár videót és azokon nem késik a HUD, miért van ez? mit kellene állítanom? HM2 a megoldás vagy HM1nél is van olyan beállítás ami segít?

Ha valaki tud, nekem is help pls, thx

DMANX
Válasz DMANX kommentjére
2012. dec. 29. 15:06

A következő a gondom zoomnál, HM1nél késik a HUD. Néztem pár videót és azokon nem késik a HUD, miért van ez? mit kellene állítanom? HM2 a megoldás vagy HM1nél is van olyan beállítás ami segít?

Ha valaki tud, nekem is help pls, thx

Megoldódott :)

Élő ügyfélszolgálat