hm1em van nem muxik a hudom ps-en. eddig ment, es mar szetbasz az ideg, lefrissitettem, de vmiert csak 1.12.09re frissul. ftpn minden ok.
Pls vki help
Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps
bal alul, Older versions of Hold'em Manager - 2ik, existing install kell neked
Koszi
Pont az a baj h innen is csak 1.12.09 re frissul.
esetleg ha törölsz minden tempet és cookiet a böngészőből amivel töltöd akkor sikerülhet, lehet becachelte a régebbi verziót.
sziasztok!
reseteltem a hm2 használati jogait, de valójában csak az egyiket akartam, de azt sehol sem találtam, hogy hogy kell. azon a gépen, amin fenn akartam hagyni, arra most újra le kell tölteni a trialt és stbstb vagy szerintetek hogy?
sziasztok!
reseteltem a hm2 használati jogait, de valójában csak az egyiket akartam, de azt sehol sem találtam, hogy hogy kell. azon a gépen, amin fenn akartam hagyni, arra most újra le kell tölteni a trialt és stbstb vagy szerintetek hogy?
köszönöm:)
Nah mostmár fennt van a 1.12.10b. cserébe mostmár a fulltilten nem megy a cg rushon a hud eddig 1.12.09 en meg ment.
Nem lenne ertelmesebb hm2 re upgradelni?
Pls help
Nah mostmár fennt van a 1.12.10b. cserébe mostmár a fulltilten nem megy a cg rushon a hud eddig 1.12.09 en meg ment.
Nem lenne ertelmesebb hm2 re upgradelni?
Pls help
A következő a gondom zoomnál, HM1nél késik a HUD. Néztem pár videót és azokon nem késik a HUD, miért van ez? mit kellene állítanom? HM2 a megoldás vagy HM1nél is van olyan beállítás ami segít?
Ha valaki tud, nekem is help pls, thx