Megoldódott :)
mi volt a megoldás?
hátha másnak jól jön
HM1 nem indul
Sziasztok!
Leírom a gondomat, hátha tud valaki segíteni. A minap beszedtem valami vírust, telepítettem vírusirtót, spywerirtót, minden szart, de a gáz egyre csak nagyobb lett, futott vagy 60 folyamat, és kezelhetetlenné kezdett válni a helyzet. Nem volt más, mint a Matrixban az EMI, visszaállítottam a rendszert 4 nappal. Azóta nem indul el a HM, amúgy HM1 small stakes verzióm van, és próbáltam mindent, uninstall, install, config file törlése a config mappából, úgy uninstall, install, a szoftver csak nem indul el.
Azaz elindul a holdemmanager.exe, de 1-2 mp után le is áll.
Tudna valaki segíteni, mit tegyek?
Kezdek beleőszülni, napok óta szopok vele. Előre is köszi!
sziasztok hm-et starson hogy tudom megvenni? előre is köszi
Boldog és Sikeres halászatot Mindenkinek idén is! :)
mi lehet a probléma akkor, ha fel van note-olva xyról, hogy 500hand alatt játszik ennyit meg ennyit és ehhez képest a hm mutat róla mondjuk 150handet?
Boldog és Sikeres halászatot Mindenkinek idén is! :)
mi lehet a probléma akkor, ha fel van note-olva xyról, hogy 500hand alatt játszik ennyit meg ennyit és ehhez képest a hm mutat róla mondjuk 150handet?
nem használsz játékosszám szerinti filterezést?
öööö ez most mit jelent? :D nem a visszajátszásnál van a gond ha ez arra vonatkozik, élőben mutat kevesebbet mint amennyi van
nekem pl be van állítva, sh donnál, hogy 4 handed csak azokat a handeket mutassa amik 4 handed voltak. így elég más statok jöhetnek ki mint 5 és 6 handed. értelemszerűen ilyenkor már kisebb handszámot is mutat.
ugyanezt lehet bb szám szerint is állítani.
értem, hát nem tudom, mondjuk pont nem régen aptok videója kapcsán kérdeztem ezt a dolgot(6maxon csak a 6max statot mutassa stb.), viszont nem állítottam át semmit
de most megnéztem és úgy van beállítva, h mindent mutasson