E szerint próbáld.
PostgreSQL 8.4 OneClick Installer - initdb fails with "access denied" message
Valószínűleg ugyan az a hiba mint ami nekem volt. 32bit-es verziót próbáltam de win7 64bit-es.
Azt pedig itt találsz.
http://www.oldapps.com/postgresql.php?old_postgresql=8265
Elkezdtek érdekelni derék ellenlábasaim (regularok). Szeretném kilistázni a playereket aszerint, hogy mennyi hand ment le velük, hogy lássam ugye kiket kell megvizsgálnom.
Lehetséges? És ha igen, megtenné valaki hogy leírja hogy?
Elkezdtek érdekelni derék ellenlábasaim (regularok). Szeretném kilistázni a playereket aszerint, hogy mennyi hand ment le velük, hogy lássam ugye kiket kell megvizsgálnom.
bal oldalt a playersnél run riport
win8-on fut a hm/hm2? órákat küzdöttem a postgresql-telepítésével, de nem ment, sikerült már esetleg valakinek? fontos lenne, előre is köszönöm
Ingyenes próba verzió.
Ingyenes s próba verziót hol lehet letölteni.Valaki mondta hogy van ingyenes próba verzió.
Ingyenes s próba verziót hol lehet letölteni.Valaki mondta hogy van ingyenes próba verzió.
win8-on fut a hm/hm2? órákat küzdöttem a postgresql-telepítésével, de nem ment, sikerült már esetleg valakinek? fontos lenne, előre is köszönöm
Valakinek van ötlete, hogy miért lassú a ZOOM Pokernél a HUD? 1.13.01 internal verzió van fenn.