Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

csopi71
Válasz mohykan1981 kommentjére
2013. jan. 26. 22:47

E szerint próbáld.
PostgreSQL 8.4 OneClick Installer - initdb fails with "access denied" message
Valószínűleg ugyan az a hiba mint ami nekem volt. 32bit-es verziót próbáltam de win7 64bit-es.
Azt pedig itt találsz.
http://www.oldapps.com/postgresql.php?old_postgresql=8265

Matt Coburn
Válasz csopi71 kommentjére
2013. jan. 28. 0:05

Elkezdtek érdekelni derék ellenlábasaim (regularok). Szeretném kilistázni a playereket aszerint, hogy mennyi hand ment le velük, hogy lássam ugye kiket kell megvizsgálnom.
Lehetséges? És ha igen, megtenné valaki hogy leírja hogy?

mati1979
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. jan. 28. 0:26

Elkezdtek érdekelni derék ellenlábasaim (regularok). Szeretném kilistázni a playereket aszerint, hogy mennyi hand ment le velük, hogy lássam ugye kiket kell megvizsgálnom.

bal oldalt a playersnél run riport

Matt Coburn
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 28. 1:58

bal oldalt a playersnél run riport

Köszi!

Slynzor
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. jan. 28. 8:12

Ha jól emlékszem HM1-re, bemész 'players'-be, ott beállítod a minimum handet + játéktípust, aztán talán kész is vagy.

Van
Válasz Slynzor kommentjére
2013. jan. 31. 9:39

win8-on fut a hm/hm2? órákat küzdöttem a postgresql-telepítésével, de nem ment, sikerült már esetleg valakinek? fontos lenne, előre is köszönöm

dyabló73
Válasz Van kommentjére
2013. jan. 31. 20:27

Ingyenes próba verzió.

Ingyenes s próba verziót hol lehet letölteni.Valaki mondta hogy van ingyenes próba verzió.

Luciano
Válasz dyabló73 kommentjére
2013. jan. 31. 20:35

Ingyenes s próba verziót hol lehet letölteni.Valaki mondta hogy van ingyenes próba verzió.

Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM AppsDownloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps

mohykan1981
Válasz Van kommentjére
2013. febr. 1. 22:53

win8-on fut a hm/hm2? órákat küzdöttem a postgresql-telepítésével, de nem ment, sikerült már esetleg valakinek? fontos lenne, előre is köszönöm

Igen fut nekem 2 napomba került, meg par level valtasba a HM supportal. A PSQ-t külon kell letoltened, es mar menni is fog.

yeppiwasit
Válasz mohykan1981 kommentjére
2013. febr. 2. 22:55

Valakinek van ötlete, hogy miért lassú a ZOOM Pokernél a HUD? 1.13.01 internal verzió van fenn.

Élő ügyfélszolgálat