nem tudja valaki véletlen hogy HM1-be ha popup-ot szerkesztünk hogy lehet a betű színét megváltoztatni?
csak 1-1 sorban szeretném kiemelni más színnel
minden be van lőve ugy ahogy kell, a buy in szűrő pl 2-8 ig ra van allitva. de kiprobaltam 5-8 ig, h elvileg csak a 7 eseket mutassa, és akkor meg semmi... emigy legalább a 3.5 ösöket mutatja....:(
minden be van lőve ugy ahogy kell, a buy in szűrő pl 2-8 ig ra van allitva. de kiprobaltam 5-8 ig, h elvileg csak a 7 eseket mutassa, és akkor meg semmi... emigy legalább a 3.5 ösöket mutatja....:(
pokerstars
Azt ugye tudod, hogy felül is van filter? No filter-t ír ki?
Más ötletem nincs.
Sziasztok,
Ma kezdtem még csak el foglalkozni a HM-mel,és a segítségeteket szeretném kérni abban,hogy belőttem már mindent amit szerintem kellett,viszont nem talál meg engem player change-nél.Meg senkit.Mit ronthattam el?
Sziasztok,
Ma kezdtem még csak el foglalkozni a HM-mel,és a segítségeteket szeretném kérni abban,hogy belőttem már mindent amit szerintem kellett,viszont nem talál meg engem player change-nél.Meg senkit.Mit ronthattam el?
Sziasztok,
Az a helyzet h évekkel ezelőtt egy másik nickkel játszottam több teremben,azok a handek sikeresen bekerültek és a régi nickemet meg is találja,de 1 éve Starson játszom és ezt az új nickemet nem találja,pedig beállítottam h onnan importálja automatikusan,starsot is beállítottam h mentse a hand historyt plusz ugye az angol nyelvet.Valószínű h mivel csak most állítottam be a starson a hand history mentését még csak pár leosztást kellene mutatnia,de azért már játszottam annyit h vmi adat legyen rólam,vagy egyáltalán találjon meg.Ha vki tudott követni akor nagyon hálás vagyok minden ötletért.
Köszi
Nekem az a problémám hogy csináltam egy új HUD-ot de mindenképp a régit teszi be session közbe. Miért van ez?