Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy a mai naptól a HM1 ugyan próbál importálni, de a handeket nem ismeri fel vagy nem tudom mi baja van,mert import errort ír, mintha a Stars megváltoztatta volna a HH-formatot, de nem történt semmi ilyesmi... A table finder is látja az asztalokat, csak egyszerűen nem importálja a handeket és nincs HUD. Nem tudja valaki mit lehet ilyenkor tenni? Már újratelepítettem, updateltem mindent, de semmi sem változott:( Jah, FTP-n ugyan kirakja a hudot az asztalra, de ott sem működik...
Köszi előre is.
Valaki aki tud segítsen, mert már megőrülök. Nagy nehezen telepítettem külön a HM-t külön a postgres-t, végre csatlakozik is a postgres, de a HM indításkor ezt írja:
The following error occured when trying to open database: Nem olvasható adat a szállítási kapcsolatról: A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta.
Most ez meg mit jelent????
Hát ennyit én még nem szenvedtem semmivel, végre úgy tűnik, hogy jó. A support mondott egy "trükköt", és így már jó.
1. Go to C:\Program Files\PostgreSQL\8.x\data, move the the pg_hba file to your Desktop and open it with notepad.
2. Scroll to the bottom and change all md5 to trust. Save and close the file
3. Move the file back to the data folder
4. Restart the PostgreSQL service: Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Ha valakinek van hasonló gondja, ez működhet.:)
Most már "csak" annyi bajom van, hogy nem tudom a restore-t elvégezni. A folyamat közben azt írja nem tud a postgresql kapcsolódni, így nem csinál semmit.
Valakinek van valami ötlete?
Lehet utólag handet megjelölni a HM1be?
tx
Lehet utólag handet megjelölni a HM1be?
tx
Az mitől lehet, hogy az auto import el sem indul, de ha megadott mappából importálok az működik. Ez enyhén szólva problémás, mert nincs hud.
HM1 nem inportalja a showdownban nyert handeket. és az ev szerinti kilengés is irreális. MI lehet a probléma?
sng-zek és nem jön be a HUD. Hol kell bekapcsolni? (Eddig HM2-m volt)
Ezek megvannak?
UAC kikapcsolva
PS angol nyelvre
HH mentés
Hm-ben auto import beállítva