sziasztok!
valamiért nem megy a hm2-m, tegnap még semmi baj nem volt vele, de ma ezt írja ki: Holdem Manager cannot connect to the PostgreSQL databese server. This wizard will try to help find a solution.
tudtok esetleg segíteni,h ez mi a tököm?:S
szerk: hát ez érdekes, rámentem vmi start service-re, aztán már jó. furcsa...
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, a neten sehol sem találtam. A HM1 hand replayerben szeretném megváltoztatni a Hero nevét, pl: "Hero"-ra vagy bármire, hogy ne a saját nickemet mutassa. Van-e erre bármilyen mód?
Ty
Hy,
Hol tudom beállitani a hogy a pop up mutassa, mennyiszer 3 betelik az utg,mp,... emelésem?
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, a neten sehol sem találtam. A HM1 hand replayerben szeretném megváltoztatni a Hero nevét, pl: "Hero"-ra vagy bármire, hogy ne a saját nickemet mutassa. Van-e erre bármilyen mód?
Ty
Valaki esetleg ez ügyben tudna segíteni? Láttam már videóban ahol megcsinálták.
Nekem is egyből az Alias ugrott be, de az nem jó, azt a nicket mutatja, amin éppen folyt a játék.
Ezen kívül camtasiában le is lehet takarni, ahogy Mil is csinálta a videójában.
Új gépre telepíteném a HM-t, postgreqsl-t de nem megy. Windows 7 64 bit az oprendszer, a combo telepítés nem ment, ha külön a postgreqsl-t telepítem a végén ezt írja: Problem running post-install step. Installation may not complete correctly. The database cluster initialiation failed.
Mit kéne csinálnom?
Azt hiszem jó úton vagyok... kicsit visszakalandoztam a hsz-ek között:)
Sikerült telepíteni a postgresql-t és a HM-et is, de most meg nem indul, nem tud kapcsolódni az adatbázishoz. Fatal error: 28P01
Több órája olvasom a HM honlapját,de semmi. Teljesen tiltre tett. Tud valaki segíteni?
Sikerült telepíteni a postgresql-t és a HM-et is, de most meg nem indul, nem tud kapcsolódni az adatbázishoz. Fatal error: 28P01
Több órája olvasom a HM honlapját,de semmi. Teljesen tiltre tett. Tud valaki segíteni?