Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Maxxxika
Válasz kertitorp kommentjére
2013. febr. 27. 9:44

Majd délután kiderül hogy működik, remélem minden rendben lesz, mindent úgy csináltam,ahogy leírtad.
ha nem jó valami, még kérdezhetek, vagy kimerítettem a heti kérdés keretet?:)

Kérdezz, de ebben a témában szerintem leírtam amennyit tudok(olvastam).

peraspera
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 27. 16:55

Kérdezz, de ebben a témában szerintem leírtam amennyit tudok(olvastam).

Nekem is uez a problémám, én is megcsináltam, amit javasoltál: most már a a permanens 0/0 hud sem jelenik meg. csináltam már új dbase-t is már jópárszor. esetleg próbáljam megint, hátha most jó lesz?

Maxxxika
Válasz peraspera kommentjére
2013. febr. 27. 17:01

Nekem is uez a problémám, én is megcsináltam, amit javasoltál: most már a a permanens 0/0 hud sem jelenik meg. csináltam már új dbase-t is már jópárszor. esetleg próbáljam megint, hátha most jó lesz?

Hát, akkor passz, de ebből az első két lépéssel vissza tudod csinálni:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-838.html#post502665

peraspera
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 27. 17:07

Hát, akkor passz, de ebből az első két lépéssel vissza tudod csinálni:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-838.html#post502665

köszi, de eddig is a legfrissebb volt fenn, csak kipróbáltam a te javaslatod, bár őszintén szólva nem hittem, h sikerül.:)

kertitorp
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 27. 18:09

Nekem működik a HUD, kivéve rush asztalokon, de előtte sehol nem volt, azt csináltam amit Maxxxika ajánlott, az is nagy segítség volt. Most majd levelezek a supporttal.

peraspera
Válasz kertitorp kommentjére
2013. febr. 27. 20:17

Nekem működik a HUD, kivéve rush asztalokon, de előtte sehol nem volt, azt csináltam amit Maxxxika ajánlott, az is nagy segítség volt. Most majd levelezek a supporttal.

nekem is csak a rushsal van problémám, a többi eddig is ment. azt hittem neked is csak a rush a gond.

ha esetleg megoldódna a dolog a support segítségével, akkor tudnál dobni egy pm-et? én már legalább 4-5 órát rászántam, h megoldjam, de egyszerűen nem megy. köszi. nagyon hálás lennék)

PrUkI
Válasz peraspera kommentjére
2013. febr. 28. 18:25

Egy kis segítséget kérnék. Valamiért nem indul el a HUD-om. Semelyik site-on. Már végignéztem többször mindent. Postgressel semmi baj. De nem is menti a handeket.

Tieru
Válasz PrUkI kommentjére
2013. febr. 28. 19:01

Egy kis segítséget kérnék. Valamiért nem indul el a HUD-om. Semelyik site-on. Már végignéztem többször mindent. Postgressel semmi baj. De nem is menti a handeket.

Első lörben ezt olvasd el: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work

PrUkI
Válasz Tieru kommentjére
2013. febr. 28. 19:20

Első lörben ezt olvasd el: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work

Már néztem, minden ok ezekkel.

kertitorp
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 28. 19:27

Egy órája nekem is megállt az import session közben. A HH-k megvannak mind a HandHistory mappában, de a HM szerint nincs új fájl.

Élő ügyfélszolgálat