Majd délután kiderül hogy működik, remélem minden rendben lesz, mindent úgy csináltam,ahogy leírtad.
ha nem jó valami, még kérdezhetek, vagy kimerítettem a heti kérdés keretet?:)
Kérdezz, de ebben a témában szerintem leírtam amennyit tudok(olvastam).
Nekem is uez a problémám, én is megcsináltam, amit javasoltál: most már a a permanens 0/0 hud sem jelenik meg. csináltam már új dbase-t is már jópárszor. esetleg próbáljam megint, hátha most jó lesz?
Hát, akkor passz, de ebből az első két lépéssel vissza tudod csinálni:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-838.html#post502665
Nekem működik a HUD, kivéve rush asztalokon, de előtte sehol nem volt, azt csináltam amit Maxxxika ajánlott, az is nagy segítség volt. Most majd levelezek a supporttal.
Nekem működik a HUD, kivéve rush asztalokon, de előtte sehol nem volt, azt csináltam amit Maxxxika ajánlott, az is nagy segítség volt. Most majd levelezek a supporttal.
Egy kis segítséget kérnék. Valamiért nem indul el a HUD-om. Semelyik site-on. Már végignéztem többször mindent. Postgressel semmi baj. De nem is menti a handeket.
Egy kis segítséget kérnék. Valamiért nem indul el a HUD-om. Semelyik site-on. Már végignéztem többször mindent. Postgressel semmi baj. De nem is menti a handeket.
Első lörben ezt olvasd el: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
Egy órája nekem is megállt az import session közben. A HH-k megvannak mind a HandHistory mappában, de a HM szerint nincs új fájl.