Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Tieru
Válasz PrUkI kommentjére
2013. febr. 28. 19:32

Már néztem, minden ok ezekkel.

Pedig 90%-ban ebben van a megoldás. De akkor meg több infó kéne, melyik terem? Menti a hh-kat gépre? Vagy csak az adatbázisba nem kerül bele?

PrUkI
Válasz Tieru kommentjére
2013. febr. 28. 19:43

Pedig 90%-ban ebben van a megoldás. De akkor meg több infó kéne, melyik terem? Menti a hh-kat gépre? Vagy csak az adatbázisba nem kerül bele?

Stars, Full tilt. A handeket menti. A HMarchive mappába is behúzza őket, de onnan a Managerbe már nem kerül be. Sessionsként sem.

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 28. 19:49

Kliens angol nyelvű?

PrUkI
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 28. 19:54

Kliens angol nyelvű?

Igen.

Tieru
Válasz PrUkI kommentjére
2013. febr. 28. 20:51

HH angol? Auto import megy? Jó könyvtár van megadva auto importnak? Habár ugyanazokat kérdezem ami a linkelt oldalon le van írva.

kertitorp
Válasz Tieru kommentjére
2013. márc. 1. 9:48

Nem boldogulok ezzel az új update-tel és a rush HUD-dal. Support írta:

FTP: http://www.holdemmanager.com/Downloa..._17Dec2012.exe

- For this update to work properly on both Rush Cash games and normal SNG/MTT you need to install the update above, reboot your PC, then download and unzip this file - http://www.holdemmanager.com/Downloads/Blitz.zip
- Once you have downloaded the file you need to unzip it (right-click > extract all) and then copy the blitz.dll file and paste it into C:\Program Files (x86)\RVG Software\Holdem Manager.

- This has the latest parsing changes for the Full Tilt Tourney results and Rush games. The Rush support is still in beta and there are known issues with the Rush HUD in Tourneys not showing. If you have problems with this build while playing Rush you can try to rollback to a previous build and create a new database for Rush games because 1.12.10b+ had some database changes - http://faq.holdemmanager.com/questio...or+Past+Builds

Elejét értem megcsináltam, nincs HUD rush asztalon. A második bekezdést nem értem, és nem az angol tudásommal van a baj. Ha vegyesen 1:1 arányban játszom rush és normál SNG-kat, hogy csináljak külön a rush-nak adatbázist, pláne hogy használjam a kettőt egyszerre? Vagy én értettem félre valamit?

pLau
Válasz kertitorp kommentjére
2013. márc. 1. 17:16

Sziasztok! Feltettem a Hm-et beállítottam mindent, a handeket is megtalálja be is importálja, de a table manager valamiért nem látja az asztalokat amiken játszom és ezért HUD-om sincs. Bwinen játszom amugy. És miközben játszom a session résznél is frissül minden statisztikám. Szóval, hogyan tudnám elővarázsolni a HUD-ot?

PrUkI
Válasz Tieru kommentjére
2013. márc. 2. 8:56

HH angol? Auto import megy? Jó könyvtár van megadva auto importnak? Habár ugyanazokat kérdezem ami a linkelt oldalon le van írva.

Ezekkel minden ok.

imTheDoctor
Válasz naná hogy kommentjére
2013. márc. 2. 21:26

tippek erre?
hud options-player preferences-choose configuration
beállítom a defaultról a sajátomat, elmentem, minden oké, majd amikor elindul egy asztal, akkor az eredeti default szerint hozza a statokat :D

Tieru
Válasz imTheDoctor kommentjére
2013. márc. 2. 21:31

tippek erre?
hud options-player preferences-choose configuration
beállítom a defaultról a sajátomat, elmentem, minden oké, majd amikor elindul egy asztal, akkor az eredeti default szerint hozza a statokat :D

Table finderben ki tudod választani h melyik hudot használja. Illetve hud beállításoknál meg tudod adni h melyik teremben/asztaltípuson stb. melyik legyen az alapértelmezett hud.

Élő ügyfélszolgálat