Bent vagyok database control panelbe (database management) és ott látok 4 databaset amiket én csinaltam, 1 default ebből, a maradek 3 at ki akarom torolni, de nem tudok jobb egérgombbal rakattintani. hogy törlöm?
HM1 tourney results-ban az adott versenyekre kattintva nem jelenik meg egyetlen hand sem egyik verseny esetén sem. A Hands fülnél megvannak. Elállíthattam valami filtert, vagy mi lehet a gond?
Köszi!
Sziasztok! Akik FTP-n játszanak azoknak a HUD OPTIONS/SITE OPTIONS-nál mi van kipipálva a Full Tilt Pokernél? Mert sajnos nem jeleníti meg a HUD-omat HM. ( Az FTP nyelve anglol, a preferred seat ugyanaz mint Hm-ben.) Köszönöm előre is!
Sziasztok! Akik FTP-n játszanak azoknak a HUD OPTIONS/SITE OPTIONS-nál mi van kipipálva a Full Tilt Pokernél? Mert sajnos nem jeleníti meg a HUD-omat HM. ( Az FTP nyelve anglol, a preferred seat ugyanaz mint Hm-ben.) Köszönöm előre is!
Nekem ott egyik sincs kipipálva, de van HUD.
HM 1 probléma
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Hm beállításhoz, egy kis problémám adódott.
Regisztráltam a PS-re és az a problémám, hogy a Hm-en belül nem találom meg a HH-kat.
Külön mappát csináltam azt asztalra a stars-os handjeimhez.
A szoftveren belül be van állítva az angol nyel, és mentett HH is angolra van állítva.
Az Importálás be van állítva az asztalon lévő Starsos mappára.
A Hm-en belül A turney results oldalon nem találja meg a felhasználónevemet, és semmilyen stars-os játékost sem.
Előre köszönöm a segítséget!
HM-en belül megvan az elérési út?
Igen megvan, most már be is tölti a versenyeimet, amiken elindultam (csak a results fül alatt van infó). A report, pre cards és a hands fül alatt semmi. A hud meg nem ugrik be az asztalhoz.
Mi a teendő ilyenkor?
ELŐRE KÖSZÖNÖM!:)
Üdv!
Szeretném feltenni a HM1-et win8-ra, de a postreSQL-t nem szeretné feltenni. Ilyenkor milyen megoldások lehetségesek?
Köszönöm!