Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

titcar
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. ápr. 21. 23:15

elveileg ez a legfrissebb update:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_11Apr2013.exe

ha valakinek nincs kedve feltúrni az oldalukat, amit b@9sznak frissíteni, akkor írjatok nekik mélt :D

VJones
Válasz naná hogy kommentjére
2013. ápr. 22. 12:13

Egy ideje nem játszottam Full Tilt-en, de most a MiniFTOPS miatt visszanézek kicsit. Működik már gond nélkül a HM? Anno még február környékén Rush tornákat/cash gamet nem szerette. Tudom saját bőrömön kellene megtapasztalni, de inkább tájékozódni próbálnék először. Remélve, hogy másoknak már van saját élmény ezzel kapcsolatban.

VJones
2013. ápr. 22. 21:47

Végül hozzászólás(ok) hiányában maradt a saját tapasztalat. Ment is ma egy Rush torna. Majdnem rendben is lenne. Az asztalt meglátta, felismerte, HUD-ot kirakta, handeket importálta, a HM-ben megjelenítette. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a HUD-on mindenkinél csupán büdös nagy kövér 0-k szerepelnek. Ami lássuk be nem túl hasznos. Esetleg ötlet, tipp mi lehet erre a megoldás? Ha valaki megtisztelne vele nagyon értékelném

kertitorp
2013. ápr. 22. 22:25

1.12.09-et használd, azzal jó a rush. A gond az, hogy a results-ot nem jól kezeli, azokat utólag javítani kell, de statok lesznek.

VJones
2013. ápr. 23. 2:39

Kösz a tippet, de már teszteltem és nekem azzal még ennyit sem sikerült összehozni, mint most.

VJones
2013. ápr. 25. 21:07

Igazán megható és szívszorító, hogy ilyen sokan sietnek a segítségemre...
Tényleg senki nem küzd/küzdött ezzel a problémával? Vagy csak büntetve vagyok, mert lusta voltam máshol utánanézni??
Már újra felkerült az 1.12.09 is, de nem segített. Ugyanúgy csak hud jelenik meg a nullákkal. Rush és sima tornán ugyanúgy. WTF?

pLau
Válasz Armattias kommentjére
2013. ápr. 26. 15:33

Hello! Nekem sem sikerült először, de aztán meglett a megoldás! Elöször rakd fel csak simán a HMet akár a combo telepítővel csak a PostgreSQL-t ne. Ha ez megvan külön töltsd le a 9.2.4-1 es postgreSGL-t és tedd fel!
Download PostgreSQL | EnterpriseDB

Innét le is tudod tölteni. Nekem ezzel a módszerrel sikerült!

DMANX
Válasz pLau kommentjére
2013. máj. 4. 21:58

Ha valakinek nem menne a HM, ezt az infót kaptam most a supporttól:

I am very sorry for the problems. Our activation server is currently down and we are working on a solution. We hope to have it fixed soon but I do not yet have an ETA from our web team.

Quato1979
Válasz DMANX kommentjére
2013. máj. 4. 22:51

Ha valakinek nem menne a HM, ezt az infót kaptam most a supporttól:

I am very sorry for the problems. Our activation server is currently down and we are working on a solution. We hope to have it fixed soon but I do not yet have an ETA from our web team.

Remek!!! Nekem nem megy regisztrációt kér és akkor sem történik semmi.Remélem sikerül megoldaniuk mert ez nem kicsit idegesítő.Köszi az infót!!!!!

pethetiti
Válasz Quato1979 kommentjére
2013. máj. 4. 23:55

ugyan az nálam is

Élő ügyfélszolgálat