elveileg ez a legfrissebb update:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_11Apr2013.exe
ha valakinek nincs kedve feltúrni az oldalukat, amit b@9sznak frissíteni, akkor írjatok nekik mélt :D
Egy ideje nem játszottam Full Tilt-en, de most a MiniFTOPS miatt visszanézek kicsit. Működik már gond nélkül a HM? Anno még február környékén Rush tornákat/cash gamet nem szerette. Tudom saját bőrömön kellene megtapasztalni, de inkább tájékozódni próbálnék először. Remélve, hogy másoknak már van saját élmény ezzel kapcsolatban.
Végül hozzászólás(ok) hiányában maradt a saját tapasztalat. Ment is ma egy Rush torna. Majdnem rendben is lenne. Az asztalt meglátta, felismerte, HUD-ot kirakta, handeket importálta, a HM-ben megjelenítette. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a HUD-on mindenkinél csupán büdös nagy kövér 0-k szerepelnek. Ami lássuk be nem túl hasznos. Esetleg ötlet, tipp mi lehet erre a megoldás? Ha valaki megtisztelne vele nagyon értékelném
1.12.09-et használd, azzal jó a rush. A gond az, hogy a results-ot nem jól kezeli, azokat utólag javítani kell, de statok lesznek.
Kösz a tippet, de már teszteltem és nekem azzal még ennyit sem sikerült összehozni, mint most.
Igazán megható és szívszorító, hogy ilyen sokan sietnek a segítségemre...
Tényleg senki nem küzd/küzdött ezzel a problémával? Vagy csak büntetve vagyok, mert lusta voltam máshol utánanézni??
Már újra felkerült az 1.12.09 is, de nem segített. Ugyanúgy csak hud jelenik meg a nullákkal. Rush és sima tornán ugyanúgy. WTF?
Hello! Nekem sem sikerült először, de aztán meglett a megoldás! Elöször rakd fel csak simán a HMet akár a combo telepítővel csak a PostgreSQL-t ne. Ha ez megvan külön töltsd le a 9.2.4-1 es postgreSGL-t és tedd fel!
Download PostgreSQL | EnterpriseDB
Innét le is tudod tölteni. Nekem ezzel a módszerrel sikerült!
Ha valakinek nem menne a HM, ezt az infót kaptam most a supporttól:
I am very sorry for the problems. Our activation server is currently down and we are working on a solution. We hope to have it fixed soon but I do not yet have an ETA from our web team.
Ha valakinek nem menne a HM, ezt az infót kaptam most a supporttól:
I am very sorry for the problems. Our activation server is currently down and we are working on a solution. We hope to have it fixed soon but I do not yet have an ETA from our web team.
ugyan az nálam is