Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

KZ
Válasz amadeo000 kommentjére
2013. máj. 21. 17:36

Hm1

Sziasztok HM1 müködik rendesen zoomon???Hud bejön csak nem elég gyorsan kapcsol kb mindig az előző hand playereinek statját látom.

Köszi

Demiro
Válasz KZ kommentjére
2013. máj. 24. 17:56

Sziasztok HM1 müködik rendesen zoomon???Hud bejön csak nem elég gyorsan kapcsol kb mindig az előző hand playereinek statját látom.

Köszi

Ugyanez lenne a kérdésem, nálam is egy korábbi hand statjai jelennek meg a HUD ablakban ZOOMon.

HM1 meg tudja oldani?

rolandinnyu
Válasz amadeo000 kommentjére
2013. máj. 25. 8:20

Szia,

érdekelne a Holdem Manager 1! Viszont, mivel nem nagyon értek az ilyen szoftverekhez, segítened kellene telepíteni és üzembe helyezni Skype-on v máshogy. Ha így rendben van a dolog, akkor részemről is OK.
Írj a rolandinnyu@gmail.com címre és ott tudjuk folytatni, üdv.

dzana24
Válasz naná hogy kommentjére
2013. máj. 27. 19:27

Szisztok!Letöltöttem Hm2 30 napos próba verzioját , és a problémám az hogy a paradis poker nickemet ismeri fel nekem meg stars kéne!VAkon vagyok ha esetleg valaki valami tanács beállitás..........segitség megköszönném!

cursor 10
Válasz dzana24 kommentjére
2013. máj. 27. 20:00

Szisztok!Letöltöttem Hm2 30 napos próba verzioját , és a problémám az hogy a paradis poker nickemet ismeri fel nekem meg stars kéne!VAkon vagyok ha esetleg valaki valami tanács beállitás..........segitség megköszönném!

PS-en a handek mentése be van állítva, angol legyen a kliens. A mappát ahova menti a handeket add meg a hm-ben elérési útnak.

dzana24
2013. máj. 27. 22:04

Ertem de nem erzekeli starsot a program csak a bossos nicknevemet! Hogy kel hogy felismerje ??

cursor 10
Válasz dzana24 kommentjére
2013. máj. 28. 5:25

Ertem de nem erzekeli starsot a program csak a bossos nicknevemet! Hogy kel hogy felismerje ??

Ez azért lehet,mert nem is importálja a handeket. Nézd meg jól van-e megadva a mappa a hm-ben.

Barbarus
2013. máj. 28. 10:01

Sziasztok!
Érdekes gondom van Hm1-en. A HUD cash-en működik rendesen. Mindent mutat,mindent ment minden szép,jó. MTT-n,és Sit&go - n viszont nem adja ki a HUD-ot az asztalra. Minden leosztást ment,és vissza is tudom nézni,de a HUD nincs az asztalon. ami még fura,hogy amikor visszanézek egy leosztást a ps -en akkor látszik a HUD. Teljesen értetlenül állók a dolog előtt. Várom a tippeket. Előre is köszi. :D

Maxxxika
Válasz Barbarus kommentjére
2013. máj. 28. 10:15

Sziasztok!
Érdekes gondom van Hm1-en. A HUD cash-en működik rendesen. Mindent mutat,mindent ment minden szép,jó. MTT-n,és Sit&go - n viszont nem adja ki a HUD-ot az asztalra. Minden leosztást ment,és vissza is tudom nézni,de a HUD nincs az asztalon. ami még fura,hogy amikor visszanézek egy leosztást a ps -en akkor látszik a HUD. Teljesen értetlenül állók a dolog előtt. Várom a tippeket. Előre is köszi. :D

Kliens angol?

kertitorp
Válasz Barbarus kommentjére
2013. máj. 28. 21:25

Sziasztok!

Full Tilten van ez a gond?

Élő ügyfélszolgálat