Megváltozott a HH mentése, a legújabb update is csak félig meddig jó. Nincs HUD a rush, multi entry, reentry verseny asztalokon.
Lekértem a handjeimet az 888-től, ők viszont vmi csv fájlban küldték el, és az istennek sem tudom beimportálni a HM1-be
Ti tudtok rá vmi megoldást?
How to import Opponents->Sumaries exported CSV into Excel?
Hoppá, azt benéztem.
Szerintem írni kéne nekik, hogy más formátumban küldjék el megint.
Lehet az lesz, de nem is értem, hogy ilyen használhatatlan formátumban egyáltalán minek küldenek ki handeket, vajon mit hisznek, mire kell ez a játékosnak? :D
Btw, ha esetleg tudja vki, hogy kell beimportálni, vagy átkonvertálni és utána beimportálni az ilyen csv fájlokat, az plíz ossza meg velem :)
Állítólag csak ilyen excel (csv) formátumban tudják elküldeni a handeket, és ezt javasolták:
"As an alternative, I suggest that you save it on your end and then try to enter the information."
Ezzel pontosan mit akart mondani?
Talán hogy gépeld be kézzel a handet ?? :D
Mondjuk az meredek lenne.
új gépre akarom tenni a hm-et és a postgret sql szerverrel vmi problémát ír,nem tud csatlakozni rá, valami hiányozhat a gépről vagy esetleg létezik, hogy a gyenge net kapcsolat miatt nem tudja telepíteni a win7?
vki tudna segíteni help :)
net.framework2.0 raktam rá, de azt írja, hogy ez már telepítve van az ön gépén...
új gépre akarom tenni a hm-et és a postgret sql szerverrel vmi problémát ír,nem tud csatlakozni rá, valami hiányozhat a gépről vagy esetleg létezik, hogy a gyenge net kapcsolat miatt nem tudja telepíteni a win7?
vki tudna segíteni help :)
net.framework2.0 raktam rá, de azt írja, hogy ez már telepítve van az ön gépén...