Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kertitorp
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jún. 10. 14:00

Megváltozott a HH mentése, a legújabb update is csak félig meddig jó. Nincs HUD a rush, multi entry, reentry verseny asztalokon.

mattack
2013. jún. 12. 10:04

Lekértem a handjeimet az 888-től, ők viszont vmi csv fájlban küldték el, és az istennek sem tudom beimportálni a HM1-be
Ti tudtok rá vmi megoldást?

Maxxxika
2013. jún. 12. 10:06
mattack
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jún. 12. 10:20

How to import Opponents->Sumaries exported CSV into Excel?

én nem excelbe, hanem HM1be akarom importálni a handeket :D

Maxxxika
2013. jún. 12. 10:51

Hoppá, azt benéztem.
Szerintem írni kéne nekik, hogy más formátumban küldjék el megint.

mattack
2013. jún. 12. 13:58

Lehet az lesz, de nem is értem, hogy ilyen használhatatlan formátumban egyáltalán minek küldenek ki handeket, vajon mit hisznek, mire kell ez a játékosnak? :D
Btw, ha esetleg tudja vki, hogy kell beimportálni, vagy átkonvertálni és utána beimportálni az ilyen csv fájlokat, az plíz ossza meg velem :)

mattack
2013. jún. 13. 8:52

Állítólag csak ilyen excel (csv) formátumban tudják elküldeni a handeket, és ezt javasolták:
"As an alternative, I suggest that you save it on your end and then try to enter the information."
Ezzel pontosan mit akart mondani?

Maxxxika
2013. jún. 13. 10:42

Talán hogy gépeld be kézzel a handet ?? :D
Mondjuk az meredek lenne.

zavoka
2013. jún. 18. 11:25

új gépre akarom tenni a hm-et és a postgret sql szerverrel vmi problémát ír,nem tud csatlakozni rá, valami hiányozhat a gépről vagy esetleg létezik, hogy a gyenge net kapcsolat miatt nem tudja telepíteni a win7?
vki tudna segíteni help :)
net.framework2.0 raktam rá, de azt írja, hogy ez már telepítve van az ön gépén...

zavoka
Válasz zavoka kommentjére
2013. jún. 18. 15:20

új gépre akarom tenni a hm-et és a postgret sql szerverrel vmi problémát ír,nem tud csatlakozni rá, valami hiányozhat a gépről vagy esetleg létezik, hogy a gyenge net kapcsolat miatt nem tudja telepíteni a win7?
vki tudna segíteni help :)
net.framework2.0 raktam rá, de azt írja, hogy ez már telepítve van az ön gépén...

upppp

Élő ügyfélszolgálat