Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Matt Coburn
Válasz rozmi kommentjére
2013. júl. 30. 11:33

Frissítettem, és így sem látja a listázásnál a sit&go-k egy részét. Ami feltűnt hogy a finish-nél csak 1-9 helyezéseket látok, nincsenek köztük a 15. helyen, 32. helyen kiesések. Egy multitour van aminél 900. hely környékét berakta. Valakinek ismerős ez a probléma?

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. júl. 31. 0:34

Frissítettem, és így sem látja a listázásnál a sit&go-k egy részét. Ami feltűnt hogy a finish-nél csak 1-9 helyezéseket látok, nincsenek köztük a 15. helyen, 32. helyen kiesések. Egy multitour van aminél 900. hely környékét berakta. Valakinek ismerős ez a probléma?

Hát. Le fogtok hülyézni. A másik gépemen ugyanezért csesztem el a Hmanagert. Nem látta a sit&go-im egy részét.

Miután feltúrtam a historykat és megtláltam a managerben a hiányzó versenyeket, gyanús lett hogy én szúrok el valamit. Hát igen. Resultsban a Players-en ha nem 0-18 at állítottam be hanem 16-18-at arra gondolván hogy csak azokat a versenyeket listázza amelyek 18 fősek (ezek szerint a players nem erre utal), szóval akkor nem látott egy halom 18 fős versenyemet. Az istenit. De legalább "megjavult" a managerem.

DMANX
Válasz hardy79 kommentjére
2013. júl. 31. 15:44

Az lenne a problémám hogy HM1-en zoom-nál a HUD on az előző leosztásban szereplő játékosok adatait jeleníti meg. Ez a pokerstars legújabb frissítése óta van így van valakinek valami ötlete hogyan lehetne megoldani ezt a hibát?

HUD problems have started on Stars zoom from today

www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_26Jul2013.exe

knowthisgame
Válasz naná hogy kommentjére
2013. aug. 1. 7:33

Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani hogy rebuyos versenyek végén ne csak a Buy in+Add on-t számolja a vesztett összegnek, hanem a +1Rebuy-t ( rögtön a verseny elején ) is ?
Köszi előre is.

titcar
Válasz jockey kommentjére
2013. aug. 1. 12:30
gazsivokosztcs?
2013. aug. 1. 13:28

csecs
én fellépek a holdemmanager.com-ra de csak a HM2-őt látom h le lehet tölteni
honnan tudom az 1-et letölteni?
meg ha megvettem a 2-őt akkor azzal megvettem az 1-et is vagy azt külön kell?

Rughar
Válasz gazsivokosztcs? kommentjére
2013. aug. 1. 13:39

csecs
én fellépek a holdemmanager.com-ra de csak a HM2-őt látom h le lehet tölteni
honnan tudom az 1-et letölteni?
meg ha megvettem a 2-őt akkor azzal megvettem az 1-et is vagy azt külön kell?

Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps

Itt le tudod tölteni a HM1-t is. Ha jól tudom, akkor HM1-et már nem lehet venni.

gazsivokosztcs?
2013. aug. 1. 13:52

kösz haver

kertitorp
Válasz titcar kommentjére
2013. aug. 1. 13:59

http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_26Jul2013.exe

ez a legfrissebb update ha valakit érdekel.

Ez kezeli a rush, multi entry versenyeket FTP-n?

titcar
Válasz kertitorp kommentjére
2013. aug. 1. 14:02

Ez kezeli a rush, multi entry versenyeket FTP-n?

nem tudom, csak mivel egy fos az oldaluk és nem lehet megtalálni, néha írok nekik, hoyg küldjék el a legfrissebb update linkjét :D

Élő ügyfélszolgálat