Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kertitorp
Válasz naná hogy kommentjére
2013. aug. 5. 16:07

Reentry, multienty és rush versenyeken még mindig nincs hud. Elszomorító. Az asztalaim felén hónapok óta tapogatózok, mint vak a pinán!:(

Maxxxika
2013. aug. 5. 16:19

Hm2?

kertitorp
2013. aug. 6. 13:46

Nekem HM1 van, a HM2-ről nem tudom pontosan működik e ezeken a versenyeken. Ha valaki tudja bizonyosan, hogy jó, azonnal upgrade-elnék.

Maxxxika
Válasz kertitorp kommentjére
2013. aug. 6. 13:52

Nekem HM1 van, a HM2-ről nem tudom pontosan működik e ezeken a versenyeken. Ha valaki tudja bizonyosan, hogy jó, azonnal upgrade-elnék.

Miért nem próbálod ki?
Attól még maradhat a HM1 a gépen, nem lesz baja.

knowthisgame
2013. aug. 7. 9:47

hol tudom aztbeállítani, hogy az a kis panel, ami az elöző leosztások nyerteseit mutatja az asztalomnál ne látszódjon? előre is köszönöm a segítséget

ivanesz
Válasz kertitorp kommentjére
2013. aug. 7. 10:23

Hud

HM2-őn sincs HUD ezeken a tornákon,sőt én a tournament sharkot is használom és az a progi se kapcsolódik a ezekhez az asztalokhoz.

Maxxxika
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. aug. 7. 11:21

hol tudom aztbeállítani, hogy az a kis panel, ami az elöző leosztások nyerteseit mutatja az asztalomnál ne látszódjon? előre is köszönöm a segítséget

Hud options
player preferences
appearance
number of pots

knowthisgame
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. aug. 7. 17:02

Hud options
player preferences
appearance
number of pots

köszönöm szépen

kertitorp
Válasz ivanesz kommentjére
2013. aug. 8. 10:13

HM2-őn sincs HUD ezeken a tornákon,sőt én a tournament sharkot is használom és az a progi se kapcsolódik a ezekhez az asztalokhoz.

Lesz a közel jövőben valami változás?

Quleer
2013. aug. 22. 14:43

Sziasztok. Holdem manager 1-t használok. Azt szeretném kérdezni hogy a szatellitek hol tudom beállítani hogy mutassa a dataviewben? Mert ott csak a versenyeket listázza be a szatelliteket nem. Keresgéltem itt a forumban is, de nem találtam rá választ. A szűrés úgy van beállítva hogy mindent mutatnia kellene. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!

Élő ügyfélszolgálat