Reentry, multienty és rush versenyeken még mindig nincs hud. Elszomorító. Az asztalaim felén hónapok óta tapogatózok, mint vak a pinán!:(
Hm2?
Nekem HM1 van, a HM2-ről nem tudom pontosan működik e ezeken a versenyeken. Ha valaki tudja bizonyosan, hogy jó, azonnal upgrade-elnék.
Nekem HM1 van, a HM2-ről nem tudom pontosan működik e ezeken a versenyeken. Ha valaki tudja bizonyosan, hogy jó, azonnal upgrade-elnék.
hol tudom aztbeállítani, hogy az a kis panel, ami az elöző leosztások nyerteseit mutatja az asztalomnál ne látszódjon? előre is köszönöm a segítséget
Hud
hol tudom aztbeállítani, hogy az a kis panel, ami az elöző leosztások nyerteseit mutatja az asztalomnál ne látszódjon? előre is köszönöm a segítséget
Hud options
player preferences
appearance
number of pots
HM2-őn sincs HUD ezeken a tornákon,sőt én a tournament sharkot is használom és az a progi se kapcsolódik a ezekhez az asztalokhoz.
Sziasztok. Holdem manager 1-t használok. Azt szeretném kérdezni hogy a szatellitek hol tudom beállítani hogy mutassa a dataviewben? Mert ott csak a versenyeket listázza be a szatelliteket nem. Keresgéltem itt a forumban is, de nem találtam rá választ. A szűrés úgy van beállítva hogy mindent mutatnia kellene. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!