Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

limisus
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. jún. 14. 9:54

Sziasztok! Hol lehet a HM1-ben beállítani, hogy visszaültessen automatikusan, ha lejár a gondolkodási időm és kiültet a PS? Köszi előre is és bocs, ha már kérdezte valaki, de nem akartam végigolvasni 8760 hozzászólást:p

Ilyen opció nem létezik a HM-ben szerintem.

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2014. jún. 14. 10:15

Olyat a tableninja tud.

VTomi24
Válasz limisus kommentjére
2014. jún. 14. 10:19

Ilyen opció nem létezik a HM-ben szerintem.

Értem köszi! Akkor rosszul hallottam, mert annak idején mikor még nem használtam valaki említett ilyesmit, csak nem foglalkoztam vele, de lehet elértettem valamit...
Ok Maxxxika akkor lehet itt van a kutya elásva:)

esoember
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. jún. 17. 0:45

Hali, avast ingyenes vírusírtót használok, és ma felugrott egy ablak, hogy az avast a hm1-et kártevőként észlelte. Felajánlott valamilyen választást is, de okosan nem olvastam el rendesen csak leokéztam. Azóta nem tudom a hm1et elindítani. Ha ráklikkelek akkor felugrik az indító ablak, majd semmi a program nem indul el. Gondolom az avast blokkolja, de az avaston nem találom hol lehetne engedélyezni, hogy futhasson a hm1. Ötletek?

BT86
Válasz esoember kommentjére
2014. jún. 17. 0:47

Hali, avast ingyenes vírusírtót használok, és ma felugrott egy ablak, hogy az avast a hm1-et kártevőként észlelte. Felajánlott valamilyen választást is, de okosan nem olvastam el rendesen csak leokéztam. Azóta nem tudom a hm1et elindítani. Ha ráklikkelek akkor felugrik az indító ablak, majd semmi a program nem indul el. Gondolom az avast blokkolja, de az avaston nem találom hol lehetne engedélyezni, hogy futhasson a hm1. Ötletek?

Valószínűleg karanténba rakta. Vissza tudod rakni a helyére az avastból.

esoember
Válasz BT86 kommentjére
2014. jún. 17. 0:56

erre gondoltam én is csak nem tom hogy lehet karanténból kiszedni, és hogy lehetne ismét használni

Maxxxika
2014. jún. 17. 9:30

Statisztika/Összetevő állapot/karantén
Ott jobb gomb/visszaállítás és hozzáadás kizárásokhoz.

esoember
2014. jún. 17. 19:07

thx maxxxika

Katzorka
2014. jún. 20. 12:52

használ valaki még hm1t? licensz problémát ír és nem indul:
"A valid license could not be obtained for 'Holdem Manager'. Please contact Hold'em Manager for assistance."
Az egy dolog ha megszüntetik a támogatást hozzá, de abban ne gátoljanak már, hogy használhassam azt, amit egyszer már megvettem..

gorcsev01
2014. jún. 20. 15:16

Nekem sem működik, már írtam a supportnak. Valószínűleg lelőtték sajnos, mert a karbantartás csak holnap lesz....

Élő ügyfélszolgálat