Sziasztok! Hol lehet a HM1-ben beállítani, hogy visszaültessen automatikusan, ha lejár a gondolkodási időm és kiültet a PS? Köszi előre is és bocs, ha már kérdezte valaki, de nem akartam végigolvasni 8760 hozzászólást:p
Olyat a tableninja tud.
Ilyen opció nem létezik a HM-ben szerintem.
Hali, avast ingyenes vírusírtót használok, és ma felugrott egy ablak, hogy az avast a hm1-et kártevőként észlelte. Felajánlott valamilyen választást is, de okosan nem olvastam el rendesen csak leokéztam. Azóta nem tudom a hm1et elindítani. Ha ráklikkelek akkor felugrik az indító ablak, majd semmi a program nem indul el. Gondolom az avast blokkolja, de az avaston nem találom hol lehetne engedélyezni, hogy futhasson a hm1. Ötletek?
Hali, avast ingyenes vírusírtót használok, és ma felugrott egy ablak, hogy az avast a hm1-et kártevőként észlelte. Felajánlott valamilyen választást is, de okosan nem olvastam el rendesen csak leokéztam. Azóta nem tudom a hm1et elindítani. Ha ráklikkelek akkor felugrik az indító ablak, majd semmi a program nem indul el. Gondolom az avast blokkolja, de az avaston nem találom hol lehetne engedélyezni, hogy futhasson a hm1. Ötletek?
erre gondoltam én is csak nem tom hogy lehet karanténból kiszedni, és hogy lehetne ismét használni
Statisztika/Összetevő állapot/karantén
Ott jobb gomb/visszaállítás és hozzáadás kizárásokhoz.
thx maxxxika
használ valaki még hm1t? licensz problémát ír és nem indul:
"A valid license could not be obtained for 'Holdem Manager'. Please contact Hold'em Manager for assistance."
Az egy dolog ha megszüntetik a támogatást hozzá, de abban ne gátoljanak már, hogy használhassam azt, amit egyszer már megvettem..
Nekem sem működik, már írtam a supportnak. Valószínűleg lelőtték sajnos, mert a karbantartás csak holnap lesz....