Meg kell annak találni a rejtett mappát. Próbáljatok játszani párat, hogy legyen HH a könyvtárban(HH mentés be lett állítva?)
Ha nem megy, akkor a C meghajtón csinálj egy hands könyvtárat, és állítsd be kliensben, hogy oda mentsen, ezt már 100% hogy látni fogja a HM.
Support For HM1 Ends April 30th
bekaphassák
Akkor most hogy lesz?
Gondolom 100$-os Pro HM1-ért simán megdobnak HM2 licensszel!?
Gondolom 100$-os Pro HM1-ért simán megdobnak HM2 licensszel!?
Sziasztok!
A fentiek miatt nemrég vettem meg a HM2-t, a report-okkal van 1 kis bajom:
HM2 hiba
888on játszok sng-ket, azon belül különböző téteken is előfordul, h a Winnings oszlopba a tényleges össznyereményen felül hozzáadja a teljes Buyint + a rake-et mégegyszer... néha viszont jó végeredményt ad. Minden beállítás ugyanaz.
A fenti képen az alsó sor van helyesen kiértékelve, a felső (ugyanolyan verseny) pedig hibásan. A tag-ek stimmelnek.
Tudja valaki, mi lehet a gond?
Holdem manager 1 pro frissítése Holdem manager 2-ra
Sziasztok.
Holdem manager 1-el rendelkezem de, nem tudom hogyan vásárolhatnám meg a Holdem manager 2-t és mennyibe kerülne így hogy van 1-em. Ha valaki leírná a pontos menetét azt nagyon megköszönném.
Sziasztok.
Holdem manager 1-el rendelkezem de, nem tudom hogyan vásárolhatnám meg a Holdem manager 2-t és mennyibe kerülne így hogy van 1-em. Ha valaki leírná a pontos menetét azt nagyon megköszönném.
Holdem manager 1 pro frissítése Holdem manager 2-ra
Köszönöm Tir-X a segítséget. Most kaptam egy levelet a HoldEm Manager supporttól hogy , mivel nekem megvan a HM 1, ezért április 30.-áig 40%-al alacsonyabb áron frissíthetem HM2-re. A menete így néz ki hogy, belépek az accountomba, upgrade gombra kattintok , majd next step. Az ára úgy néz ki:
Ezután már csak azt kell kiválasztanod, milyen módon fizeted, és már kapod is e mail-ben a licensz kulcsot.