HoldemResources Calculator
Sziasztok!
A topic címében szereolő ICM, Nash, és EQ calculator ingyenesen letölhető erről a linkről:
HoldemResources.net: ICM Calculator Download [Win/Mac/Linux]
Nos, ezt én is megtettem. A HM1 adatbázisomból a handeket szeretném importálni a programba, ehhez szeretnék segítséget kérni.
Telepítettem a programot, simán ment.
Kértem e-mailben ingyenes BETA kulcsot, ez nem jött meg, pedig már kétszer is megcsináltam.
Ezután a beállítások menüben megadtam az PostgreSQL adatbázisom nevét és jelszavát, ami ugyanaz, mint amit a HM használ. Itt van egy "Test settings" lehetőség is, ráklikkelek, azt írja, hogy minden renben, tud csatlakozni az adatbázishoz.
Itt viszont jön a probléma, mert ugyan az adatbázisomhoz tud csatlakozni, viszont a handek nem jelennek meg a programban, magyarul nem importálja be őket.
Valaki tudna rá megoldást? Használja valaki HM1 -el?
Köszönöm!
hm1-em van , eddig nem volt baj vele. Mikor importálsz, a időintervallum kiválasztáskor az "until"-t is bepipálod?:) nem lehet, hogy rosszl filtereztel vmit és nem volt találat? mennyi ideig importalt elvileg mennyi handet?
filter hero be van állítva? lehet bugos, s ha csak pl. azt pipalod ki, h only show marked hands, de nem irod be a hero-t akkor baj lehet. eddig nekem mindig be volt allitva a nickem
filter hero be van állítva? lehet bugos, s ha csak pl. azt pipalod ki, h only show marked hands, de nem irod be a hero-t akkor baj lehet. eddig nekem mindig be volt allitva a nickem
Üdv!
4fős DoN-t elemeznék a hrc-vel. Van valakinek kedve összeülni (skype-on) és elmagyarázni, hogy hogyan használjam a programot?
thx - tobibandi
Lenne egy kérdésem!
Van olyan program ami hasonló dolgokra képes, de nem fizetős?
Lenne egy kérdésem!
Valóban az! Nem néztem utána jobban! Köszönöm!
Lenne egy kérdésem!
Pt4-ben is tudsz ICM-ezni.