Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Közös játék képernyőmegosztással

Littlemage
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 3. 13:10

a file transfer azt sejtem. es a VPN? köszi :)

vinczesz
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 3. 13:20

a file transfer azt sejtem. es a VPN? köszi :)

Csak feltételezem, hogy tunnelen keresztül lehet csatlakozni egymáshoz (Virtual Private Network).

esoember
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 3. 16:08

Köszönöm az infót, kipróbáljuk, sztem nagyon hasznos lesz.

Barta Zsolt
Válasz esoember kommentjére
2008. nov. 3. 16:43

Ez legális a pokertermekben?

Littlemage
Válasz Barta Zsolt kommentjére
2008. nov. 3. 16:44

sztem ha nem egy asztalnal ulnek a hasznalok, igen.

Barta Zsolt
2008. nov. 3. 16:50

Hát nem tudom...Így gyakorlatilag más is játszhat helyetted.A tornák végjátékát is átadhatják egymásnak,ilyenből meg ugye volt már probléma.

Littlemage
Válasz Barta Zsolt kommentjére
2008. nov. 3. 16:53

no de ennyi erővel elhívhatom hozzam a cimbimet is.... de van racio abban amit irsz.

Littlemage
2008. nov. 6. 10:54

Komoly biztonsagi kerdes

Kiprobaltam en is ezt a Terrorkaval. Felmerült egy komoly kérdés.
a példa kedvéért én szeretném megnézni Terrorka játékát.
Ugye akkor ő megadja az IP-ét és a passwordjét. Én meg ezekkel az adatokkal rácsatlakozok. De ő honnan tudja azt ellenőrizni, vagy kontrollálni, hogy én milyen jogosultsággal léptem fel hozzá?
Kipróbáltuk, hogy ő bepipálta a presentation módot, (bár ugye ez elvileg hulyeseg, de azert megpróbáltuk, hogy hatha csak ugy mukodik, ha mindketten ugyanabban a modban vagyunk, vagy akarunk lenni) én meg beléptem remote supporttal. És simán tudtam elinditani a TC-t a gépén.

Szóval honnan tudjuk ezt ellenőrizni, vagy megakadalyozni?

Teszem azt johiszeműen, örömmel megnézetem valakivel a játékom, közben meg felnyom a gépemre keyloggert, vagy barmi mas szart...

Ilyen kérdések fogalmazodtak meg bennem....

kisrapi
2008. nov. 6. 12:13

Remote support módban a beállításoknál be lehet állítani, h mennyire férjen hozzá a géphez a másik, ha 50%-ra állítod, akkor már távolról nem tudod mozgatni a másik egerét pld....azt nem tom h mi van ha teljesen minimumra veszed...lehet a képet se látja?:D

V.Peti
Válasz kisrapi kommentjére
2009. ápr. 4. 21:23

Ma mi is játszottunk Tentaculatával. A probléma ott volt, hogy ő nem látta az én egeremet. Ezt hol lehetne beállítani?

Élő ügyfélszolgálat