Lejárt a Time viewer trial, nem találtam cracket hozzá,valaki esetleg tudna segíteni? Vagy van egyáltalán hozzá ilyesmi?
Lejárt a Time viewer trial, nem találtam cracket hozzá,valaki esetleg tudna segíteni? Vagy van egyáltalán hozzá ilyesmi?
personal use-ra free...
Megoldomttam, köszi :)
A Skype-ot helyettesítenem kéne valamivel, ha van olyan program, ami kevésbé terheli a netet(100 Mbps). Mert késik, akad a kép Skype mellett, anélkül viszont faszán megy.
Ts-re, Ventrilo-ra gondoltam, de ezekhez szerver kell, ha jól tudom. Ötlet?
A Skype-ot helyettesítenem kéne valamivel, ha van olyan program, ami kevésbé terheli a netet(100 Mbps). Mert késik, akad a kép Skype mellett, anélkül viszont faszán megy.
Akkor miért megy skype nélkül faszán, hmm?
Szakmaban dolgozokent kizartnak tartom, hogy skype megakaszt barmilyen szelessavu netet.
Ha tenyleg problema van, amikor skype megy, akkor massal lesz a gond, nem a savszelesseggel.
jó magyarázd meg, hoyg a világ egyik legjobb protokollja akasztja a 100mbites netet :D