Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Közös játék képernyőmegosztással

Gabson
Válasz V.Peti kommentjére
2010. jan. 5. 19:10

Lejárt a Time viewer trial, nem találtam cracket hozzá,valaki esetleg tudna segíteni? Vagy van egyáltalán hozzá ilyesmi?

titcar
Válasz Gabson kommentjére
2010. jan. 5. 19:19

Lejárt a Time viewer trial, nem találtam cracket hozzá,valaki esetleg tudna segíteni? Vagy van egyáltalán hozzá ilyesmi?

personal use-ra free...

Gabson
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 5. 19:33

personal use-ra free...

És akkor most mit kell csinálni? Kiírja hogy a trial lejárt és nem csatlakozik senkihez. vagy uninstall és újra install?

Gabson
2010. jan. 5. 19:57

Megoldomttam, köszi :)

zsjozsef
2010. jan. 9. 16:26

A Skype-ot helyettesítenem kéne valamivel, ha van olyan program, ami kevésbé terheli a netet(100 Mbps). Mert késik, akad a kép Skype mellett, anélkül viszont faszán megy.
Ts-re, Ventrilo-ra gondoltam, de ezekhez szerver kell, ha jól tudom. Ötlet?

darklol
Válasz zsjozsef kommentjére
2010. jan. 9. 16:32

A Skype-ot helyettesítenem kéne valamivel, ha van olyan program, ami kevésbé terheli a netet(100 Mbps). Mert késik, akad a kép Skype mellett, anélkül viszont faszán megy.

wowos korszakból emlékszem hogy lehet találni pár free servert csak néha bejönnek hülyülni emberek

titcar
2010. jan. 9. 17:09

hát ott se a skypeal van a valódi gond az is biztos :)

titcar
2010. jan. 9. 17:59

Akkor miért megy skype nélkül faszán, hmm?

jó magyarázd meg, hoyg a világ egyik legjobb protokollja akasztja a 100mbites netet :D

yoofej
2010. jan. 9. 18:21

Szakmaban dolgozokent kizartnak tartom, hogy skype megakaszt barmilyen szelessavu netet.
Ha tenyleg problema van, amikor skype megy, akkor massal lesz a gond, nem a savszelesseggel.

zsjozsef
2010. jan. 9. 18:22

jó magyarázd meg, hoyg a világ egyik legjobb protokollja akasztja a 100mbites netet :D

Nyugi. Mire gondol az ember, ha skype-pal szar, anélkül jó? Hogy le kéne cserélni a skype-ot, hátha... Majd valszeg olyan hülye vagyok, h azt mondom szar a skype. Itt most nem nyert a flegmázás.

Élő ügyfélszolgálat