Poker Botok
Mit jelent pontosan a pókerben használt bot? Hogyan működik és hogyan szűrik ki az ilyen botot használókat a termek?
Mit jelent pontosan a pókerben használt bot? Hogyan működik és hogyan szűrik ki az ilyen botot használókat a termek?
A termek is tudnak valamennyire védekezni ez ellen. Random feldobhatnak captchákat, erre egy botot nagyon nehéz előre félkésziteni.
lol!
- amikor lemakoljak (nem mindig), beirna, hogy omg vagy f uck you :)
Egyetertek a valaszod elso felevel, viszont az idezett resz erdekes. Alapvetoen stimmel, a starson letezik is, megis iden osszesen egyszer kaptam, pedig a havi 70K hand mindig megvolt, de sokszor boven 100k folott jatszottam.
De a captchat is ki lehet vedeni, peldaul a program figyelne a chatet, es sipolna, ha ilyen erkezik. Persze ez feltetelezi, hogy csak olyankor futtatnam, amikor a kozelben vagyok. Szerintem nem lehet nehez beprogramozni, hogy a chatben bizonyos szavakat keressen, eleg arra a szora beallitani, hogy host (es figyelje, hogy pirossal legyen irva)
Én még egyszer se kaptam starson, viszont láttam más siteon. Ott egy pop-up ablak jött fel, és fel kellett ismerni a szöveget majd beirni es leokézni. Viszont erre progit irni ami automatikusan megoldja minden emberi segitség nélkül rohadt komplikált, ha meg végig ott ülsz mellette akkor meg semmi értelme a botnak. sztem.
Azert LOL, hogy megjelenik valaki a forumon, s a 2. hsz-e az, hogy topicot nyit botokkal kapcsolatban. :D Google can help :).
Ha lenne egy olyan botom, ami veri mondjuk midstakes-et 4-5bb/100al akkor én szívesen ott ülnék mellette egész nap :D
Én még egyszer se kaptam starson, viszont láttam más siteon. Ott egy pop-up ablak jött fel, és fel kellett ismerni a szöveget majd beirni es leokézni. Viszont erre progit irni ami automatikusan megoldja minden emberi segitség nélkül rohadt komplikált, ha meg végig ott ülsz mellette akkor meg semmi értelme a botnak. sztem.