Va
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. máj. 11. 9:45

Uganez a problémám, azóta sikerült megoldanod, ha igen akkor hogyan?

Igen, de sajnos csak kb tudom leírni emlékezetből, hogy hogyan, mert azóta a gépem is újratettem, és a noiq-t is hanyagolom.

A lényeg, hogy a noiq induláskor ellenőrzi, hogy az ext-resources (asszem) fájl az eredeti-e. Ha nem, akkor kimegy a netre, és letölti az eredetit, vagy újat, és felülírja azt, ami a gépeden van. Namost. A helyet, hogy honnan töltse le, 1 fájl tartalmazza. Olyasmi nevű filet kell keresned, mint az "ext-resources". Ha megnyitod szerkesztésre (total commander azt hiszem, vagy jegyzettömb?) akkor csak 1 sort találsz benne. 1 internet címet.

Namost feltöltöd az általad használni akart ext-resources fájlt valami ingyenes tárhelyre. Átírod az előbbi URL-t a tiédre, és innentől kezdve minden egyes induláskor a noiq látja, hogy cserélni kell 1 fájlt, de a tiédet tölti le.

gl

shiningKKingdom
Válasz Va kommentjére
2009. máj. 11. 11:28

Igen, de sajnos csak kb tudom leírni emlékezetből, hogy hogyan, mert azóta a gépem is újratettem, és a noiq-t is hanyagolom.

A lényeg, hogy a noiq induláskor ellenőrzi, hogy az ext-resources (asszem) fájl az eredeti-e. Ha nem, akkor kimegy a netre, és letölti az eredetit, vagy újat, és felülírja azt, ami a gépeden van. Namost. A helyet, hogy honnan töltse le, 1 fájl tartalmazza. Olyasmi nevű filet kell keresned, mint az "ext-resources". Ha megnyitod szerkesztésre (total commander azt hiszem, vagy jegyzettömb?) akkor csak 1 sort találsz benne. 1 internet címet.

Namost feltöltöd az általad használni akart ext-resources fájlt valami ingyenes tárhelyre. Átírod az előbbi URL-t a tiédre, és innentől kezdve minden egyes induláskor a noiq látja, hogy cserélni kell 1 fájlt, de a tiédet tölti le.

gl

köszi szépen! :)

update: megatláltam a file-t amit mondtál, feltöltöttem a cuccot és belinkeltem, de ugyanazt a hibaüzenetet írja ki mint mikor töröltem a file-t. :(
Még valamit biztos hogy meg kell bütykölni rajta, a linkem biztos hogy jó mert ellenőrizten, szóval ha van még ötleted, esetleg valaki más használ most modot noiq-n, akkor a tanácsokat szívesen venném. :)

bojanika
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. máj. 12. 14:19

OnGame-hez

Íme, hogyan lehet megoldani, hogy saját kártyáink, asztalaink működjenek az OnGame-hálózatban.

1. Töltsük le az AutoHotkey-t, pl innen, majd telepítsük (ha már fent van gépünkön, akkor nem kell...).
2. Töltsük le az AHK script-et innen.
3. Csomagoljuk ki a zip formátumot, majd windows-ban jobb klikk a script-re és 'Run Script'. Itt kell megadni pl, hogy melyik klienshez szeretnénk használni (a startkliensneve.exe- kell választani - pl. StartBetssonPoker.exe-t), majd megadhatjuk, hogy akarjuk-e, hogy minden induláskor akarjuk-e olvasni a másolási folyamatokat (sztem nem :)). Valamint itt másolhatjuk be a szükséges könyvtárba - ez nem más, mint az adott kliens könyvtárának 'Resources' alkönytárában a prg által létrehozott 'Mod' könyvtár(pl: C:\Program Files\Betsson\Resources\Mod) - a képeket. Ezt megtehetjük később is - ajánlom ezt, hiszen még nincsenek meg a képeink.

Megjegyzés: a mod könyvtárba nem kell az összes képet bemásolni, elég csupán azt, amit módosítani szeretnénk. Ha csupán a kártyákat akarjuk kicserélni, akkor elég a 'Mini-Cards-BigSymbol.tga' (ha miniview-t használunk) vagy a 'Game-Cards-BigSymbol.tga' file-t bemásolni ide. Ez esetben minden más - asztal, gombok, lobby, stb... - változatlan marad.
Természetesen minden mást lecserélhetünk, vagy módosíthatunk tetszés szerint, ezeket szintén majd a 'Mod' könyvtárba kell másolni....

Kártyák letölthetők innen.
Teljes készlet, asztalok, skin pedig innen: ongame pack vagy ongame pack 02

Az első pack-ban vannak miniview-hoz kártyák, de nem túl sok. Ha másikat szeretnél, akkor annyi a dolgod, hogy a normál méretű kártyákat átméretezed 429x172 pixel-re, majd a 'Game-Cards-BigSymbol.tga' helyett mentés másként: 'Mini-Cards-BigSymbol.tga'-ra.
Csatolva felrakom az általam lekicsinyített és használt 'Fozzy-5-4-DFG' kártyapakkot zip formátumban.

Hasznos lehet még ez a két link: bővebb infó a scriptről illetve a mod-okról.

Mandras
Válasz bojanika kommentjére
2009. máj. 12. 14:44

...

Ha ezt egyszer megcsinálod, mi történik ha a terem kijön egy újabb változattal?
Újra kell csinálni az új változattal trükközgetni, vagy az új program "alatta" ugyan úgy fog futni?

Köszi,
A

bojanika
Válasz Mandras kommentjére
2009. máj. 12. 15:00

Ha ezt egyszer megcsinálod, mi történik ha a terem kijön egy újabb változattal?
Újra kell csinálni az új változattal trükközgetni, vagy az új program "alatta" ugyan úgy fog futni?

Köszi,
A

A frissítéseket lekezeli. Hamarosan ugyanakkor kijön egy teljesen új szoftver az OnGame hálózatban, akkor ez kuka. Ott majd újra indul a játék - bár egyes hírek szerint ott majd nem lehet tetszés szerint módosítani a külcsínt - majd meglátjuk.
Én csak azért cseréltem le a kártyát, mert az eredetin nagyon kicsik a számok és egy-egy hosszabb session végére már néha nem láttam, hogy 8-asom, vagy 6-osom, esetleg 9-esem van-é...

cake
Válasz bojanika kommentjére
2009. máj. 12. 15:12

Hamarosan ugyanakkor kijön egy teljesen új szoftver az OnGame hálózatban

mikor kb?

Szecska
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 12. 15:23

mikor kb?

Ez engem is érdekelne, mert a mostani szoftverük elég pocsék...

ervino
Válasz Szecska kommentjére
2009. máj. 12. 15:34

Kezelhetőség szempontjából nem rossz szerintem a software, csak azok a kellemetlen technikai hibák...

Mandras
Válasz Szecska kommentjére
2009. máj. 12. 15:54

Az engine saját honlapján sincs semmi dátum :(

P5 - The Poker Engine

Szecska
Válasz ervino kommentjére
2009. máj. 12. 16:06

Kezelhetőség szempontjából nem rossz szerintem a software, csak azok a kellemetlen technikai hibák...

Szerintem elég szar a szoftver.... Legalabbis annak, aki versenyzik

Élő ügyfélszolgálat