Uganez a problémám, azóta sikerült megoldanod, ha igen akkor hogyan?
Igen, de sajnos csak kb tudom leírni emlékezetből, hogy hogyan, mert azóta a gépem is újratettem, és a noiq-t is hanyagolom.
A lényeg, hogy a noiq induláskor ellenőrzi, hogy az ext-resources (asszem) fájl az eredeti-e. Ha nem, akkor kimegy a netre, és letölti az eredetit, vagy újat, és felülírja azt, ami a gépeden van. Namost. A helyet, hogy honnan töltse le, 1 fájl tartalmazza. Olyasmi nevű filet kell keresned, mint az "ext-resources". Ha megnyitod szerkesztésre (total commander azt hiszem, vagy jegyzettömb?) akkor csak 1 sort találsz benne. 1 internet címet.
Namost feltöltöd az általad használni akart ext-resources fájlt valami ingyenes tárhelyre. Átírod az előbbi URL-t a tiédre, és innentől kezdve minden egyes induláskor a noiq látja, hogy cserélni kell 1 fájlt, de a tiédet tölti le.
gl
OnGame-hez
Íme, hogyan lehet megoldani, hogy saját kártyáink, asztalaink működjenek az OnGame-hálózatban.
1. Töltsük le az AutoHotkey-t, pl innen, majd telepítsük (ha már fent van gépünkön, akkor nem kell...).
2. Töltsük le az AHK script-et innen.
3. Csomagoljuk ki a zip formátumot, majd windows-ban jobb klikk a script-re és 'Run Script'. Itt kell megadni pl, hogy melyik klienshez szeretnénk használni (a startkliensneve.exe- kell választani - pl. StartBetssonPoker.exe-t), majd megadhatjuk, hogy akarjuk-e, hogy minden induláskor akarjuk-e olvasni a másolási folyamatokat (sztem nem :)). Valamint itt másolhatjuk be a szükséges könyvtárba - ez nem más, mint az adott kliens könyvtárának 'Resources' alkönytárában a prg által létrehozott 'Mod' könyvtár(pl: C:\Program Files\Betsson\Resources\Mod) - a képeket. Ezt megtehetjük később is - ajánlom ezt, hiszen még nincsenek meg a képeink.
Megjegyzés: a mod könyvtárba nem kell az összes képet bemásolni, elég csupán azt, amit módosítani szeretnénk. Ha csupán a kártyákat akarjuk kicserélni, akkor elég a 'Mini-Cards-BigSymbol.tga' (ha miniview-t használunk) vagy a 'Game-Cards-BigSymbol.tga' file-t bemásolni ide. Ez esetben minden más - asztal, gombok, lobby, stb... - változatlan marad.
Természetesen minden mást lecserélhetünk, vagy módosíthatunk tetszés szerint, ezeket szintén majd a 'Mod' könyvtárba kell másolni....
Kártyák letölthetők innen.
Teljes készlet, asztalok, skin pedig innen: ongame pack vagy ongame pack 02
Az első pack-ban vannak miniview-hoz kártyák, de nem túl sok. Ha másikat szeretnél, akkor annyi a dolgod, hogy a normál méretű kártyákat átméretezed 429x172 pixel-re, majd a 'Game-Cards-BigSymbol.tga' helyett mentés másként: 'Mini-Cards-BigSymbol.tga'-ra.
Csatolva felrakom az általam lekicsinyített és használt 'Fozzy-5-4-DFG' kártyapakkot zip formátumban.
Hasznos lehet még ez a két link: bővebb infó a scriptről illetve a mod-okról.
...
Ha ezt egyszer megcsinálod, mi történik ha a terem kijön egy újabb változattal?
Újra kell csinálni az új változattal trükközgetni, vagy az új program "alatta" ugyan úgy fog futni?
Köszi,
A
Hamarosan ugyanakkor kijön egy teljesen új szoftver az OnGame hálózatban
mikor kb?
mikor kb?
Ez engem is érdekelne, mert a mostani szoftverük elég pocsék...
Ez engem is érdekelne, mert a mostani szoftverük elég pocsék...
Kezelhetőség szempontjából nem rossz szerintem a software, csak azok a kellemetlen technikai hibák...