Minden méretezést, átnevezést megcsináltam, de mégis csak 1 fajta kártyaskin működik, a többinél nem látszanak az asztalon lévő kártyák.
Valami ötlet?
Az új ongame klienshez van néhány modom, akit érdekel töltse le és tesztelje.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
A kicsomagolt fájlokat a kliens indítása után kell bemásolni a terem mappájába és felülírni az eredetit. Sajnos minden indítás után meg kell ezt csinálni. Vhol van vmi script, amivel meg lehet oldani, de én nem kerestem elő... :)
Az új ongame klienshez van néhány modom, akit érdekel töltse le és tesztelje.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
FTP mods
Olyan kérdésem lenne, hogy átvarázsoltam az FTP-modomat. A kártya szín megfelel és az asztal szín, ezzel nincs gond, de eltűnt az asztalról, a "fold to any bet" és a "sit out" gomb, ezt visszalehet valahogy varázsolni. Plusz most a scriptjeim sem müxenek..
TiltBuster.com - -no name-
Van ugye ez az oldal. És minden mod alá ki van írva egy ár. Innen hogyan lehetne valamelyiket megvenni? Hogy lehetne kifizetni?
(Az nem válasz, hogy olvassam el a leírást, mert nem tudok angolul..:D )
Sziasztok!
Akit érdekelnek új asztal felületek(klasszikus és racetrack is), külömböző paklik,kártya hátlapok és új zsetonkészletek a Full Tilt-hez, az írjon mailt a borni63@yahoo.com-ra.
Pár kép a módosításokkal:
ImageBam - Fast, Free Image Hosting and Photo Sharing
http://www.vvolfskinz.web-shop.us/images/previews/ftp/themes/silverstar/8.png
Kicsit bejövős! Amúgy vicc hogy már ilyenekért is pénzt kérnek, imo.
Valami kostenlos mods érdekelne FT-re, egy teljesen egyszerű, szürkére színezett asztal (logoval együtt), meg valami extravagáns kártya. Van-e ilyen?
Btw, hogy lehet ilyeneket csinálni saját kezűleg?
képszerkesztőkkel...
TiltBuster.com - -no name-
Van ugye ez az oldal. És minden mod alá ki van írva egy ár. Innen hogyan lehetne valamelyiket megvenni? Hogy lehetne kifizetni?
(Az nem válasz, hogy olvassam el a leírást, mert nem tudok angolul..:D )
http://www.vvolfskinz.web-shop.us/images/previews/ftp/themes/silverstar/8.png
Kicsit bejövős! Amúgy vicc hogy már ilyenekért is pénzt kérnek, imo.
Valami kostenlos mods érdekelne FT-re, egy teljesen egyszerű, szürkére színezett asztal (logoval együtt), meg valami extravagáns kártya. Van-e ilyen?
Btw, hogy lehet ilyeneket csinálni saját kezűleg?