Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Roleks
Válasz gyrv84 kommentjére
2012. aug. 8. 12:27

A másik kérdésem hogy én 2011 dec 04-én vettem meg a második PT3-amat. Akkor nekem elvileg ingyenesen kell megkapni a PT4-et? Vagy mikortól jár ingyenesen? Mert próbáltam megvenni és nekem 30$-ba kerülne! Nem mintha az sok lenne érte!

Nekem is ez a problémám április elején megvettem a pt3at zoom miatt és az volt h majd free upgradelhetek pt4re. Pt4 meg ma bejelentette h trial verzióm van és nem fogadja el a serialt. WTF? valaki tud valamit erről? ki ne találják h most vegyem meg megint.

Neomorf
Válasz Roleks kommentjére
2012. aug. 8. 12:38

írjatok a supportnak. Gyorsan válaszolnak, valszeg az automata rendszerükben van a hiba, de manuálisan javítják pikk-pakk

Roleks
Válasz reservoir kommentjére
2012. aug. 8. 12:41

Köszi. Manuálisan is lehet csak nem az upgrade fül alatt hanem my account->order history és ott lesz h add to cart 0.00$ checkout. Ha valakinél még ez lenne a probléma :)

Triccianus
2012. aug. 9. 16:20

Lenne egy olyan kérdésem hogy lehetséges-e esetleg hogy egyszerre legyen PT4 és a régi PT3 a gépemen. A PT3 nekem jól megy nem szeretném azt upgradelni, hanem hogy mind a kettő egymástól függetlenül használható legyen.

Ezt én is megkérdezném: amikor PT4-et telepítesz, az automatikusan felülírja a PT3-at, vagy a kettő lehet egymástól függetlenül a gépeden?

trixilw
Válasz Triccianus kommentjére
2012. aug. 9. 16:36

Ezt én is megkérdezném: amikor PT4-et telepítesz, az automatikusan felülírja a PT3-at, vagy a kettő lehet egymástól függetlenül a gépeden?

Nem írja felül. Mehet a kettő.

time4revenge
2012. aug. 9. 16:37

Két különböző program.Külön-külön is futtatható.

Triccianus
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2012. aug. 9. 16:48

Köszi mindkettőtöknek a választ!

Triccianus
Válasz gorcsy kommentjére
2012. aug. 10. 13:47

Tegnap este hat óra körül elkezdtem feltölteni a PT3 adatbázist PT4-be. Nem az összes hand-em volt benne, csak olyan 700.000 körül. Jelentem, a gép tegnap este hat óra óta még mindig dolgozik :) Magával a handek importálásával már olan hajnali fél egy körül kész volt, de még azóta is csinál valamit (optimalizál?). Remélem, ma éjfélre azért elkészül.

Triccianus
2012. aug. 11. 18:24

Jelenleg barátkozom a programmal. Az zavar leginkább, hogy a versenyben kiesett játékosok HUD-ja ott marad még jó sokáig az asztalon. Lehet ez ellen tenni valamit, van valahol erre valami beállítási lehetőség?

Triccianus
2012. aug. 11. 18:31

Azt hiszem, rájöttem az okára. Trial módban egy (rövid) idő után leállítja a program a hand importot! Elképesztő, PT3-nál anno ilyen még nem volt. Így a 30 napos tesztidőszak is egy vicc.

Élő ügyfélszolgálat