Na én pár dolgot elbal****kodtam , ezért downgradelnem kellett a PostgreSQL-t + uj adatbázist csinálnom de már minden ok, ha nem mentettem ki a handeket akkor van rá esély valahogy valahonnan ujra beimportáljam őket?
Na én pár dolgot elbal****kodtam , ezért downgradelnem kellett a PostgreSQL-t + uj adatbázist csinálnom de már minden ok, ha nem mentettem ki a handeket akkor van rá esély valahogy valahonnan ujra beimportáljam őket?
Zsirkása lecsó thx ! Ha kijózanodom chceckolom!
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy pt4ben van esély arra hogy 3bet vs Hero statom legyen a hudban?
Az Import Configuration/Preferences/Move Processed Files To ki van pipálva? Ha igen, akkor szerintem onnan igen. Ha nincs, akkor pedig a terem HH mappájából.
Kivan és mi a teendő ? Kajak zsírgoblin vagyok ilyen szempontból . Az az igazság h én már nem merek hozzányúlni kérdezés nélkül , mert sikerült tönkretenni az előző adatbázisomat is minden különösebb ok nélkül csak büvészkedéssel :D
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy pt4ben van esély arra hogy 3bet vs Hero statom legyen a hudban?
Egy lebutított 13Gb-os adatbázissal meddig ketyeg a Rebuild Cache kb? Már 18 órája megy. Nem SSD. Dolgozik a tracker, nincs lefagyva.
Hali!
Segítségre van szükségem!
Tegnap befagyott az ftp kliensem és befagyasztotta az egész gépet szessön közben,a laptopot a kikapcsoló gombbal újra kellett indítanom (szessön közben voltam) azóta nem működik a pt4. A statokat megjeleníti, de az újakat nem trackeli, mit csináljak? Mi a megoldás?
Itt egy kép a statusról:
Szerintem telepítsd újra!