Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

WINAMAXDONK
Válasz reservoir kommentjére
2015. máj. 17. 2:42

Na én pár dolgot elbal****kodtam , ezért downgradelnem kellett a PostgreSQL-t + uj adatbázist csinálnom de már minden ok, ha nem mentettem ki a handeket akkor van rá esély valahogy valahonnan ujra beimportáljam őket?

lecso10
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. máj. 17. 6:27

Na én pár dolgot elbal****kodtam , ezért downgradelnem kellett a PostgreSQL-t + uj adatbázist csinálnom de már minden ok, ha nem mentettem ki a handeket akkor van rá esély valahogy valahonnan ujra beimportáljam őket?

Az Import Configuration/Preferences/Move Processed Files To ki van pipálva? Ha igen, akkor szerintem onnan igen. Ha nincs, akkor pedig a terem HH mappájából.

WINAMAXDONK
2015. máj. 17. 22:30

Zsirkása lecsó thx ! Ha kijózanodom chceckolom!

bogagota
2015. máj. 17. 22:55

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy pt4ben van esély arra hogy 3bet vs Hero statom legyen a hudban?

WINAMAXDONK
Válasz lecso10 kommentjére
2015. máj. 18. 2:50

Az Import Configuration/Preferences/Move Processed Files To ki van pipálva? Ha igen, akkor szerintem onnan igen. Ha nincs, akkor pedig a terem HH mappájából.

Kivan és mi a teendő ? Kajak zsírgoblin vagyok ilyen szempontból . Az az igazság h én már nem merek hozzányúlni kérdezés nélkül , mert sikerült tönkretenni az előző adatbázisomat is minden különösebb ok nélkül csak büvészkedéssel :D

lecso10
2015. máj. 18. 6:14

Kivan és mi a teendő ? Kajak zsírgoblin vagyok ilyen szempontból . Az az igazság h én már nem merek hozzányúlni kérdezés nélkül , mert sikerült tönkretenni az előző adatbázisomat is minden különösebb ok nélkül csak büvészkedéssel :D

Akkor abból a mappából ahova menti a processed handeket, onnan importáld be újra. De én előtte csinálnék egy új adatbázist.

trixilw
Válasz bogagota kommentjére
2015. máj. 18. 12:38

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy pt4ben van esély arra hogy 3bet vs Hero statom legyen a hudban?

van, de rohadt lassú lesz.
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=61&t=49682

lecso10
Válasz trixilw kommentjére
2015. máj. 31. 10:49

Egy lebutított 13Gb-os adatbázissal meddig ketyeg a Rebuild Cache kb? Már 18 órája megy. Nem SSD. Dolgozik a tracker, nincs lefagyva.

iKeksz
2015. jún. 2. 15:28

Hali!

Segítségre van szükségem!
Tegnap befagyott az ftp kliensem és befagyasztotta az egész gépet szessön közben,a laptopot a kikapcsoló gombbal újra kellett indítanom (szessön közben voltam) azóta nem működik a pt4. A statokat megjeleníti, de az újakat nem trackeli, mit csináljak? Mi a megoldás?

Itt egy kép a statusról:

Netrol
2015. jún. 2. 15:44

Szerintem telepítsd újra!

Élő ügyfélszolgálat