Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Byron
Válasz szazsa kommentjére
2015. máj. 2. 0:38

HUD a megfelelő játékos alá

Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget.

Mikor beülök egy asztalhoz az első leosztás után megjelennek a HUD-ok az asztalon, de "össze vissza", pontosabban, az én nevem alatt nem az én statjaim vannak és ugyan így a többi játékos alatt sem az övüké van. Be tudom húzogatni a helyükre, de ezt minden egyes új asztalnál meg kell tennem mert minden alkalommal összekeveri.
A lobby angol, a PT4 angol, a lobbyban be van állítva, hogy hol ülök mindig.

Tud valaki esetleg segíteni nekem?

Shokyu
Válasz reservoir kommentjére
2015. máj. 2. 1:55

PT4-ben kell beállítani a site options-nál valahol, hogy 6, 9 stb. fős asztalon hol ülsz és utána rendbe teszi. Ha össze-vissza lenne mégis így is, akkor ctrl-bal klikkel huzigáld a helyükre a stat-okat és nyomj egy save layout-ot a PT4 ikonra kattinva az asztalnál.

Byron
Válasz Shokyu kommentjére
2015. máj. 4. 13:09

A probléma egy iPoker csoporthoz tartozó online felületen van ahol nem lehet állítani külön az asztaloknál a fix helyed, mint az összes többinél...

trixilw
2015. máj. 4. 17:44

de, be kell pipálni ipokeren az auto-centert és pt-ben is be kell állítani az autocentert. csak a 10 fős asztalokat nem ismeri fel ipokeren a pt, egyébként minden mást jól.

További segítség itt:
https://www.pokertracker.com/guides/PT4/site-configuration/ipoker-configuration-guide

Byron
Válasz trixilw kommentjére
2015. máj. 5. 19:00

Parádé :), köszönöm a segítséget!

multikulti
Válasz Byron kommentjére
2015. máj. 6. 15:00

Helló!
Egy külön HUD-ot szeretnék hozzáadni a PT4-emhez, de azt írja ki, hogy: No stats found in import file.
Mi a hiba? :D
Külön hozzákellene adnom előtte a statok profilját vagy wtf?
Köszi a helpet!

trixilw
2015. máj. 7. 16:45

Olyan hudot kaptál amiben premium statok is voltak, azt meg ugye nem tudod beimportálni, csak ha engedélyezik neked. Így letiltja az importot.

Aki átküldte a hudot, kérd meg, hogy vegye ki belőle a premium statokat és küldje úgy át.

DaveCPF
2015. máj. 10. 11:34

Üdv,

segitséget szeretnék kérni. Megvettem PT4-et, használom is, rendesen működik minden, egy gondom van vele. HM2-ben a HUD-ban a handek számát 999 fölött 1k-nak jelölte, hogy ne foglaljon el sok helyet. PT4-ben ezt hol lehet beállitani? van olyan ember akiről 12k hand összegyűlt, és 3karakterrel szélesebb a hud, pont kitakarja mutatásnál a lapokat, és replayerből kell visszanéznem, mi volt nála...

Előre is köszönöm a segitséget
Üdv
Dave

lecso10
Válasz DaveCPF kommentjére
2015. máj. 10. 11:41

Üdv,

segitséget szeretnék kérni. Megvettem PT4-et, használom is, rendesen működik minden, egy gondom van vele. HM2-ben a HUD-ban a handek számát 999 fölött 1k-nak jelölte, hogy ne foglaljon el sok helyet. PT4-ben ezt hol lehet beállitani? van olyan ember akiről 12k hand összegyűlt, és 3karakterrel szélesebb a hud, pont kitakarja mutatásnál a lapokat, és replayerből kell visszanéznem, mi volt nála...

Előre is köszönöm a segitséget
Üdv
Dave

A jelenlegi helyett használd a "Hands Abbreviated" statot. ;) Ez így írja ki a statot, rövidítve.

DaveCPF
2015. máj. 10. 21:48

Ezer köszönet :D Annyira zavaró volt, hogy elmondani nem tudom :D
Mégegyszer Köszönöm a Helpet.

Élő ügyfélszolgálat