Ez csak annyi, hogy megfigyelőként max 15 handet trackel a PT4.
Hogyan tudom frissíteni a PT4?
A legfrissebbre.
Köszi
pokertracker.com?
Hi! Ilyet ír ki a PT4:
Error: PokerStars: Unable to import hand (#138467722168). Reason: Error: Unable to execute query: Fatal Error; Reason: Error: (ERROR: out of memory DETAIL: Failed on request of size 8. CONTEXT: PL/pgSQL function "update_tourney_cache" line 8 at FOR over SELECT rows )
Nem importál nem jelenik meg a HUD, mióta a legújabb verziót raktam föl azóta zoom asztalokon megjelent a HUD, csak az én statjaim nem látszottak, de visszanézni nem lehetett egyik handet sem, ha elindítom a getting handst megállítani már nem tudom:( Help please, ha valaki találkozott már ilyennel! Leszedtem már az új verziót újraraktam a régit, de semmi nem segít.
Hi! Ilyet ír ki a PT4:
Error: PokerStars: Unable to import hand (#138467722168). Reason: Error: Unable to execute query: Fatal Error; Reason: Error: (ERROR: out of memory DETAIL: Failed on request of size 8. CONTEXT: PL/pgSQL function "update_tourney_cache" line 8 at FOR over SELECT rows )
Nem importál nem jelenik meg a HUD, mióta a legújabb verziót raktam föl azóta zoom asztalokon megjelent a HUD, csak az én statjaim nem látszottak, de visszanézni nem lehetett egyik handet sem, ha elindítom a getting handst megállítani már nem tudom:( Help please, ha valaki találkozott már ilyennel! Leszedtem már az új verziót újraraktam a régit, de semmi nem segít.
Ha a fentiek nem segítettek és nem rendelkezel egy pt4 fejlesztő eszközeivel és képességeivel, akkor én először ledarálnám a pt4-et és a PostgreSQL-t is, majd ezeket újratelepíteném és létrehoznék egy új adatbázist a régit pedig töröld ki. Nekem legutóbb amikor ilyen nagy gebasz volt, ez segített. A régi hand-eket meg importálni tudod majd később is.
Az a baj, hogy nem engedi leszedni a PostgreSQL-t, nem fut a háttérben, mindent becsukok és ezt írja ki: There has been an error.
Elementcan only contain alphanumeric or ´_´ characters, but its current value is ´FrenchxxCOMMAxxxxSPxxCongoxxSPxx[DRC]´
Keresd ki és onnan töröld manuálisan ahova telepítve van. Utána rendszertakarító programokkal takarítsd ki a maradványait is.
onnan is ugyanezt írja ki
Köszi, így már sikerült!