Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

musli25
Válasz reservoir kommentjére
2015. júl. 27. 20:10

Korábban HM1 volt.
Szeretném megkérdezni hogyan tudnám frissíteni a PT4 a www.pokertracker.com-on belül??
Köszi

trixilw
2015. júl. 27. 21:19
musli25
Válasz trixilw kommentjére
2015. júl. 31. 14:22

Köszi szépen!

soux
Válasz musli25 kommentjére
2015. aug. 15. 23:59

Hi all!
Valaki tudna nekem küldeni egy Flop Limpcbet Statot ami frankón működik?
Mert van egy de az eléggé agyhalált mutat.
Ez a neve: Bet Flop (limp pot)
Szóval ezt ne küldjétek pls.
privibe írjon aki tudna segíteni.
Köszönöm!

Mr. Shark
2015. aug. 26. 9:41

Sziasztok!
Egyik naprol a masikra behulyult a PT4, ha ranyomok h get hands while playing, a jelenlegi asztalt kiirja meg hogy eppen hogy allok, de a hud-nal csak loadingol, majd eltunik es nem tortenik semmi. Nem allitottam semmit at mar egy jo ideje, a hud is ki van valasztva, nem ertem, mar ujra is raktam a pt-t de semmi. :/ valaki tud ezzel kapcsolatban segiteni?

köszi

aurel
2015. aug. 26. 11:43

Sajnálattal kell közölnom, de a PT4 nem egy jól megtervezett szoftver. Ha a szart libazsírral kenegeted, attól még szar marad. Support nem fog segíteni, legtöbbször meg sem értik mit kérdezel. Be tudod állítani, hogy logoljon, hátha attól okosabb leszel.

aurel
Válasz soux kommentjére
2015. aug. 26. 13:34

Én tudnék ilyet küldeni.

lecso10
Válasz Mr. Shark kommentjére
2015. aug. 26. 21:52

Sziasztok!
Egyik naprol a masikra behulyult a PT4, ha ranyomok h get hands while playing, a jelenlegi asztalt kiirja meg hogy eppen hogy allok, de a hud-nal csak loadingol, majd eltunik es nem tortenik semmi. Nem allitottam semmit at mar egy jo ideje, a hud is ki van valasztva, nem ertem, mar ujra is raktam a pt-t de semmi. :/ valaki tud ezzel kapcsolatban segiteni?

köszi

Rakd újra a postgreSQL-t is! De előtte töröld le ezt is és a pt4-t is.

Gaszi1990
2015. aug. 27. 13:28

Sziasztok! Letöltöttem a Note trackerhez 1-2 kiegészítő note-ot. Azt szeretném kérdezni, hogyan tudom ezeket használni játék közben?

BozsoHUN
2015. aug. 28. 13:21

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert néhány év használat után a PT4 egyik napról a másikra meghülyült és nem akarja megtalálni a szervert. Tudom hogy ezt Postgr. hiba, leírom hogy eddig miken mentem át.

Dupla katt a PT4-re és 1 perc (általában 5mp alatt betölt) után ezt írja ki:

Configure Defaultsra kattintva a helyzet a következő:

Ha pedig a Connectre kattintok, akkor ez a végeredmény:

Bár a PT4 maga elindul, de a meglévő Database-hez nem tudok hozzáférni.

Végigböngésztem a PT4 Forumát a lehetséges megoldásokért:

Tűzfal:
Minden engedélyezve van PT4-nek és Postgr-nek, meg 5-6 éve amúgy sem okozott ez hibát, szóval ez nem lehet.

Services.msc:

A programok között ugyan ott van a Postgresql, de amikor el akarom indítani, a következő ablak jön föl:

Postmaster.pid
Elvileg ha generálja ezt a fájlt a PQL, akkor azt kitörölve megoldódik a probléma, én ilyen fájlt nem találtam.
Ctrl+Alt+Delete
Ott van a programok között, de Leállítva
Eseménynapló

Megtaláltam az Eseménynaplóban rögzített hibákat is:

Eddig jutottam, a Support egyelőre nem válaszolt, ezért gondoltam Titeket is megkérdezlek, hátha valaki tudna nekem segíteni.

Feltételezem a PostgreSQL uninstall/reinstall megoldaná, de lévén hogy amatőr vagyok, félek, hogy elveszítem így a Database-t. Ha valahogy sikerülne hozzáférni a DB-hez és exportálni tudnám a HH-kat, akkor utána vígan újrahúznám az egész PT4-et, de addig nem merem törölni a PostgreSQL-t.

Van valakinek ötlete?

Előre is köszi Hölgyek/Urak!

Üdv

Bozso

Élő ügyfélszolgálat