Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

kulimasy
Válasz reservoir kommentjére
2016. febr. 7. 9:25

Sziasztok!
A note-ok közül hogyan tudok törölni egyet, hogy azokat szedje ki, amit eddig trackelt, de a többi megmaradjon?

iDonkey
2016. febr. 15. 14:16

Sziasztok! PC-n használtam eddig a PT4-et, most laptopra át akarom vinni a handjeim, HUD-om, meg igazából mindent, az érdekelne, hogy ezt hogyan tudom megtenni a leggyorsabban? Most dolgozok, ezért nem tudok rákeresni, viszont este már kéne a laptopon használnom a PT-t backing miatt. Köszi!

kuvasz
Válasz iDonkey kommentjére
2016. febr. 15. 19:19

Database/Database Management/ Backup-ra nézz rá szerintem

iDonkey
2016. febr. 15. 22:26

köszi, megoldottam! :)

Minusz
2016. febr. 20. 0:02

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a megjelölt leosztásokat (Edit Hand Note) hol találom meg egy helyen ill. hogy lehet megnézni, megkeresni Őket.

lecso10
Válasz Minusz kommentjére
2016. febr. 20. 8:06

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a megjelölt leosztásokat (Edit Hand Note) hol találom meg egy helyen ill. hogy lehet megnézni, megkeresni Őket.

Egy riportban filterezz rájuk.

RegGeri
2016. febr. 20. 8:27

Csak nekem tűnik nehézkesnek a PT4-ben a filterezés, vagy megszokás kérdése az egész? Egy viszonylag egyszerű dolgot szerettem volna összekattintani. Milyen skálával kerülnek preflop all-in a 45bb alatti ellenfelek (3bet+ partiban).

Minusz
Válasz lecso10 kommentjére
2016. febr. 23. 23:47

Egy riportban filterezz rájuk.

Köszönöm.

DennisVT1
2016. febr. 24. 13:46

Sziasztok, most telepítettem (volna) PT4et, felrakta, kiírta, hogy kéne a postgre sql database tuning, azt csinálta kb 7-8 percig, kiírta, hogy tuning failed, utána ezt kaptam:
Unable to login to database (postgres). Reason : could not connect to server: Connection refused (sok szám) Is the server running on host "???" and accepting TCP/IP connections on port 5432?

Router mögül vagyok, de régebben simán ment minden, nem nyúltam azóta sem a router beállításokhoz.

Vmi ötlet?:) Köszi.

ivanesz
2016. febr. 24. 18:17

A mai frissítés után egész nap szarakodott,óránként lefagyott.
Másnál nem volt gond?

Élő ügyfélszolgálat