Sziasztok!
A note-ok közül hogyan tudok törölni egyet, hogy azokat szedje ki, amit eddig trackelt, de a többi megmaradjon?
Sziasztok! PC-n használtam eddig a PT4-et, most laptopra át akarom vinni a handjeim, HUD-om, meg igazából mindent, az érdekelne, hogy ezt hogyan tudom megtenni a leggyorsabban? Most dolgozok, ezért nem tudok rákeresni, viszont este már kéne a laptopon használnom a PT-t backing miatt. Köszi!
Database/Database Management/ Backup-ra nézz rá szerintem
köszi, megoldottam! :)
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a megjelölt leosztásokat (Edit Hand Note) hol találom meg egy helyen ill. hogy lehet megnézni, megkeresni Őket.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a megjelölt leosztásokat (Edit Hand Note) hol találom meg egy helyen ill. hogy lehet megnézni, megkeresni Őket.
Csak nekem tűnik nehézkesnek a PT4-ben a filterezés, vagy megszokás kérdése az egész? Egy viszonylag egyszerű dolgot szerettem volna összekattintani. Milyen skálával kerülnek preflop all-in a 45bb alatti ellenfelek (3bet+ partiban).
Egy riportban filterezz rájuk.
Sziasztok, most telepítettem (volna) PT4et, felrakta, kiírta, hogy kéne a postgre sql database tuning, azt csinálta kb 7-8 percig, kiírta, hogy tuning failed, utána ezt kaptam:
Unable to login to database (postgres). Reason : could not connect to server: Connection refused (sok szám) Is the server running on host "???" and accepting TCP/IP connections on port 5432?
Router mögül vagyok, de régebben simán ment minden, nem nyúltam azóta sem a router beállításokhoz.
Vmi ötlet?:) Köszi.
A mai frissítés után egész nap szarakodott,óránként lefagyott.
Másnál nem volt gond?