A mai frissítés után egész nap szarakodott,óránként lefagyott.
Másnál nem volt gond?
Hogyan tudom visszanézni a tegnapi tegnap előtti handeket?
Mert nekem elvesztek.
Vége lett a touroknak akkor visszatudtam nézni.
De már semmi.
Tipp?
https://www.pokertracker.com/products/PT4/download.php?file=PT-Install-v4.14.8.exe
előtte mindent mentsetek le egyenként, reportokat, filtereket, hudot, note-okat, statokat. Aztán mehet az egész pt uninstallba és a local files-ból manuálisan töröljétek a mappát. Abban vannak a processed handek is, azt azért mentsétek ki. Mehet az install, utána lehet mindent visszatenni amit ki lett mentve és mindenki boldog.
Hali! Miért csinálja ezt? Mit lehet tenni ellene? :)
Hali! Miért csinálja ezt? Mit lehet tenni ellene? :)
A jobb alsó sarokban a villám jel mellett 1825 hand
az azt jelenti, hogy ennyit nem sikerült trackelnie nem?
A mai frissítés után egész nap szarakodott,óránként lefagyott.
Másnál nem volt gond?
Loading...
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a PT4-ben a Statistics és a Graphs résznél nagyon sokáig csak a Loading... felirat látszik. Tölt, de nem jelenik meg semmi. Csak 190000 hand van a PT4 adatbázisában. Nálam a 4.14.8 verzió fut a programból.
Tapasztaltatok már hasonlót? Mi a megoldás, esetleg adatbázis optimalizálás segíthet?
Nem mukodik a HUD Fulltilt sima sng kozben, ti talalkoztatok mar ilyennel?
A hand history mappaban megjelenik az sng txt fajlja, benne vannak a leosztasok, megsem tud a PT4 HuDja mit kezdeni vele. Egyebkent minden mast jol trackel, mtsng/1 es tobbasztalos satelitsng/cashgame/mtt mind ok, csak a hagyomanyos sng nem az.
Termeszetesen a PT4 a legfrissebb, ujrainditas megvolt, a view active tables se latja.
Otlet?
Szerk: kozben poenbol beultem egy jackpot sngre, az is tokeletesen mukodik
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a PT4-ben a Statistics és a Graphs résznél nagyon sokáig csak a Loading... felirat látszik. Tölt, de nem jelenik meg semmi. Csak 190000 hand van a PT4 adatbázisában. Nálam a 4.14.8 verzió fut a programból.
Tapasztaltatok már hasonlót? Mi a megoldás, esetleg adatbázis optimalizálás segíthet?