A player opciónak jobb oldalon látsz egy piros emberkét "Alias" néven, ott tudsz a kiválaszott screennamehez társítani másikat is, ezzel "összefésülni őket".
Köszi!
valaki tudna segíteni abban , hogy nem nagyon értek a gépekhez , belinkelném a gépemet, tudom nem egy atomerőmű, de ezzel van esélyem használni a pt4et? Előre is köszi.
Intel® Celeron® Processor N4000 (4M Cache, up to 2.60 GHz) • FreeDos • 4GB DDR4 2400MHz RAM • 128 GB M.2 SSD • 15.6" FullHD (1920 x 1080) matt LED kijelző • Intel® UHD Graphics 600 integrált grafikus vezérlő • GigabitLAN RJ45 (1 db) • Wi-Fi 802.11 ac • Bluetooth 4.2 • HDMI (1db) • USB 2.0 (1db) • USB 3.1 (2db) • DVD+-RW • SD/SDHX/SDXC-kártyaolvasó • HP TrueVision HD kamera beépített digitális mikrofonnal •
+120gb ssd
Szia!
Itt össze tudod hasonlítani, hogy a hivatalos oldal mit tart minimum feltételeknek a gép erősségét illetően:
https://www.pokertracker.com/faq/pt4#Minimum_Requirements
Köszi szépen, habárez nekem ful kínai, annyira értek a gépekhez mint az űrsétához :D . Egy igen nem jobb lenne :D , mennyire lesz lassú a gép stb. Előre is köszi aki segít.
Köszi szépen, habárez nekem ful kínai, annyira értek a gépekhez mint az űrsétához :D . Egy igen nem jobb lenne :D , mennyire lesz lassú a gép stb. Előre is köszi aki segít.
Futott már bele valaki olyan problémába, hogy spineket/tornákat kihagy a pt?
A helyzet az, hogy eddig régi verziót használtam ami tökéletesen működött, de a ps változások miatt frissítenem kellett a legújabbra.
Azt vettem észre, hogy valami nem stimmel 1-2-3... spin a session során nem kerül bele az összesített napi mennyiségbe és eltérés van a pt által kalkulált nyeremény és a tényleges között. Ezek rendre mind bukó spinek voltak (eddig).
Ma kevesebb játéknál sikerült is elkapni. 11 spint toltam, de az összesítésben csak 10db szerepel. A trackelt handek között benne van és ha edit tournament resultsban rászürtem a mai napra, benne van mind a 11 spin. Ott van a hiányzó (képen középső 956 végű) és tartalmazza a handeket is, beleértve a kieső handem is amikor egyértelmű, hogy elfogyott a zsetonom sd-t nem nyertem meg a másik playát írja nyertesnek.
Nem tudom mi a gond és jó lenne, ha tudnátok tanácsot adni mitől lehet.
Csináltam egy database rebuild cache-t még a héten, de nem hozott változást.
Sziasztok ! Váltás miatt megválnék a PT4 licenszemtől a jelenlegi áron alul ,érdekelne valakit esetleg ?
HERO stat (MTT)
Sziasztok,
Felmerült egy olyan igény, hogy MTT alatt a saját (HERO) statjaim jobb lenne, ha nem az egész versenyről szólnának, hanem reset-elődne, amikor átültetnek másik asztalhoz. Hiszen egy nagyon sok indulós verseny középső szakaszától már elég sok hand is lehet a hero statnál, az adott versenyen, és igy nem látja az ember az adott új asztalon kialakuló HERO dinamikát, mert "torzul" a verseny korábbi asztalai által a HERO stat.
Létezik erre megoldás? Előre is köszi.
Sziasztok. Online pókerben még kezdő vagyok, le töltöttem a PT4-et viszont csak a cash asztaloknál jelenik meg a hud viszont ott se midig mindegyiknél. A legfőbb bajom, h inkább MTT és Sng-t játszok ott meg egyáltalán nem jelenil meg. Esetleg tudna valaki erdemleges valaszt adni? Ha binyolultabb a dolog, nem várom el ingyen. Köszönöm.