Sziastok,
: Error: PokerStars: Cashed out hands are currently not supported. (Hand #205426561533)
PS-en a cash out partykat , nem importálja. Valakinek valami megoldás?
Sziastok,
: Error: PokerStars: Cashed out hands are currently not supported. (Hand #205426561533)
PS-en a cash out partykat , nem importálja. Valakinek valami megoldás?
És hogy tudom manuálisan átírni?
Megnyitod a txt fájlt onnan ahova menti a géped, kikeresed a handet és a többi mintájára átírod. Gyakorlatilag létrehozol egy leosztásból kettőt.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy a pt4 képes különbségt tenni 6max(ami nem FT)- és 8-9max között olyan formában ,hogy nem overall statot mutat nekem mindenhol a hud hanem 6maxon csak azt amit ott játszott enemy és fordítva is? És ha igen akkor azt hol lehet beállítani? Előre is köszi!
Asztaltípusok között nem képes különbséget tenni. Az asztalnál ülők száma alapján tudja csak filterezni a statokat. Hud->Edit Hud Options
Szevasztok!
Valakinek működik a HUDváltó?
Én próbáltam ez alapján megcsinálni, de nem akar automatikusan váltani.
Itt a forrás. --> 4., pont
https://spinngo.pro/setup-guide/
működik, persze, de a linkelt csak akkor lesz jó, ha nincs másfajta game profilod, ha van, akkor a seateket is be kell állítsd, mert az alapján cserélgeti a hudot
működik, persze, de a linkelt csak akkor lesz jó, ha nincs másfajta game profilod, ha van, akkor a seateket is be kell állítsd, mert az alapján cserélgeti a hudot
Sziasztok! Nem indul a pt, vki találkozott már ilyen problémával esetleg?