Köszönöm, ha leírnád!
Sziasztok!
Best pokeren nincs hud-om cg asztalon, sng asztalon viszont van illetve cg asztalon ha megnyitom a replayert akkor ott is van. Importálás működik.
Mi lehet a gond?
Hali
Még mindig nem importálja a handeket a pt4 a pokerking-ről. Egyszerűen nem menti el a kliens a handeket pedig bevan pipálva.
Az elérési út megegyezik ami a kliensben van állítva illetve ami a pt4-ben van.
Aki tud segíteni a probléma megoldásában annak küldök starson vagy skrillen 20$-t! Ha van tipped írj egy pm-et. Köszi!
Hali
Még mindig nem importálja a handeket a pt4 a pokerking-ről. Egyszerűen nem menti el a kliens a handeket pedig bevan pipálva.
Az elérési út megegyezik ami a kliensben van állítva illetve ami a pt4-ben van.
Aki tud segíteni a probléma megoldásában annak küldök starson vagy skrillen 20$-t! Ha van tipped írj egy pm-et. Köszi!
Sziasztok!
Ipokeren játszom és tegnap meghülyült a PT4.
A nyerő handeket folyamatosan úgy állítja be mintha vesztettem volna....
Pedig egyértelműen úgy vannak mentve a handek hogy én nyertem a potokat.
Más is tapasztalt ilyet?
Megoldási javaslatotok van esetleg?
Üdv!
Handek importálásánál PT4-be,ez a hibaüzenet:
Warning: GG Poker: Unrecognized game type: plo
Valaki tudja esetleg,hogy mi a probléma?
Sziasztok!
PC váltásnál az Én hibám miatt eltűnt minden statisztika az újra installált PT4-emről, backup sajnos nem volt viszont a teljes bázis megvan a gépen a PostgreSQL programban.
Kérdésem, hogy miként tudom innen vissza importálni az adatokat mert a Database/Restore/PostgreSQL/... (fájlnév/megnyitás) alatt nem engedi mindig azt írja, hogy nincs a keresésnek megfelelő elem.
Előre is köszönettel, Mindenkinek GL
Sziasztok.
Kellene egy kis segitseg. Mire allitsam be az idozonat a gepen, h vegre elinduljon a PT?
Folyamatosan hibauzenetes ablak ugrik fel h nem megfelelo a szamitogepen az ido es datum beallitas.
Elore is koszi!
Sziasztok!
Valamiért fordítva mutatja a winnings és az ev vonalamat!Látott már valaki ilyet?:D
Sziasztok!
Mitől van az, hogy lejátszok egy SNG-t és ha vége a versenynek , pl DON-ban megy ez. nyerek akkor minusz a graf, ha vesztek akkor pluszosan tünteti föl. Tudom ezt valahol állitani? Pont az ellenkezőjét csinálja....
Köszönöm!