Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

chaab
Válasz reservoir kommentjére
2020. jan. 20. 19:45

Ha esetleg kompatibilitási gond van pl. win7-10 közötti váltással akkor megpróbálkozhattok az előző rendszeren mondjuk win7 módban futtatni.
(Asztalon jobb klikk a PT4 ikonra --> tulajdonságok --> kompatibilitás --> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és kiválasztod)

Aptok
Válasz chaab kommentjére
2020. jan. 26. 9:49

Sziasztok !
Mióta Win 10 re váltottam Win 7 ről a HUD egyfolytában szarakodik. Egyszerűen lassabban frisül. Zoom asztalokon ez nagy gond. Pl 1 ZooM asztalnál nincs gond de ha kető fut már nem jó. KB 1M hand van az adatbázisba a HUD pedig rengeteg custom statot tartalmaz. Meg többen mondták hogy a Win 10 lassabb. De valakinek esetleg van valami ötlete ?

daniboy
Válasz Aptok kommentjére
2020. jan. 26. 16:44

Másik tracker program?

borispoker9
Válasz daniboy kommentjére
2020. ápr. 2. 15:35

PT4 - partypoker

Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne, hogy frissen regisztráltam a partypokerre, és valamiért nem találja a PT4 a handeket? Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? :)

TennisSzabi
Válasz borispoker9 kommentjére
2020. ápr. 2. 16:43

PT4 - partypoker

Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne, hogy frissen regisztráltam a partypokerre, és valamiért nem találja a PT4 a handeket? Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? :)

Hello!

Nem lehet hud-ot használni. Le lehet tölteni a handeket, de csak a cash game handeket. Most beszéltem az ügyfélszolgálattal.

Buksisak
Válasz reservoir kommentjére
2020. ápr. 2. 19:57

Nem csak a CG hand-eket lehet letölteni.

titcar
Válasz csabacz kommentjére
2020. ápr. 15. 3:46

mit kell csinálni a pt4-el, hogy ne akarja az összes procit megenni amikor megy a hud? és hogy a db ne egye meg az összes diszket?

zo6Hwf
Válasz titcar kommentjére
2020. ápr. 15. 8:30

mit kell csinálni a pt4-el, hogy ne akarja az összes procit megenni amikor megy a hud? és hogy a db ne egye meg az összes diszket?

Én úgy vélem a bőnös a postgreSQL lehet. De annak a megoldása tőlem távol áll nagyon.

trixilw
Válasz titcar kommentjére
2020. ápr. 15. 10:42

Kapcsold ki az auto note-ok generálását. Tuningold a db-t, akár manuálisan írd át a postgre vezérlő fájlt.

titcar
Válasz trixilw kommentjére
2020. ápr. 15. 12:51

Kapcsold ki az auto note-ok generálását. Tuningold a db-t, akár manuálisan írd át a postgre vezérlő fájlt.

auto note az hol van eldugva? :D postgre bazirgáláshoz valami howto van valahol?

Élő ügyfélszolgálat