Ha esetleg kompatibilitási gond van pl. win7-10 közötti váltással akkor megpróbálkozhattok az előző rendszeren mondjuk win7 módban futtatni.
(Asztalon jobb klikk a PT4 ikonra --> tulajdonságok --> kompatibilitás --> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és kiválasztod)
Sziasztok !
Mióta Win 10 re váltottam Win 7 ről a HUD egyfolytában szarakodik. Egyszerűen lassabban frisül. Zoom asztalokon ez nagy gond. Pl 1 ZooM asztalnál nincs gond de ha kető fut már nem jó. KB 1M hand van az adatbázisba a HUD pedig rengeteg custom statot tartalmaz. Meg többen mondták hogy a Win 10 lassabb. De valakinek esetleg van valami ötlete ?
Másik tracker program?
PT4 - partypoker
Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne, hogy frissen regisztráltam a partypokerre, és valamiért nem találja a PT4 a handeket? Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? :)
PT4 - partypoker
Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne, hogy frissen regisztráltam a partypokerre, és valamiért nem találja a PT4 a handeket? Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? :)
Nem csak a CG hand-eket lehet letölteni.
mit kell csinálni a pt4-el, hogy ne akarja az összes procit megenni amikor megy a hud? és hogy a db ne egye meg az összes diszket?
mit kell csinálni a pt4-el, hogy ne akarja az összes procit megenni amikor megy a hud? és hogy a db ne egye meg az összes diszket?
Kapcsold ki az auto note-ok generálását. Tuningold a db-t, akár manuálisan írd át a postgre vezérlő fájlt.