Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

cursor 10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 27. 9:03

Hogyan tudnám a hud statokat minél egyszerűbben egy színűre állítani? Pl mindet fehérre.

Shift-et lenyomva kijelölöd azokat a statokat amiket át akarsz színezni és átállítod fehérre.

lecso10
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 27. 10:21

Shift-et lenyomva kijelölöd azokat a statokat amiket át akarsz színezni és átállítod fehérre.

Köszi. Color rangeket próbálok beállítgatni, azért kérdeztem.

jabyga
Válasz reservoir kommentjére
2013. jan. 28. 12:49

Lehet olyat a PT4-gyel, hogy a két vagy több különböző teremben(de egy hálózatban) lévő accom statjait és főleg a grafokat összekapcsolni? Süket vagyok ehhez a programhoz... :)

cursor 10
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 28. 20:12

Lehet olyat a PT4-gyel, hogy a két vagy több különböző teremben(de egy hálózatban) lévő accom statjait és főleg a grafokat összekapcsolni? Süket vagyok ehhez a programhoz... :)

Szia
A Player-nél az ember ikonra kattintva tudsz aliast létrehozni. Sajnos ha jól tudom nem olyan,mint a hm-ben. Ha összevontad őket akkor ahhoz,hogy külön is meg tudd nézni őket szét kell szedni.

jabyga
2013. jan. 28. 21:44

Sikerült, köszönöm!

cursor 10
2013. jan. 29. 16:42

Sziasztok!
Vkinek ötlete, miért nincs hud ipoker speedpokeren? Importálás megy rendesen. Régebben működött. Enable speed poker hud bepipálva.

jabyga
2013. jan. 29. 17:37

Nekem hol jó, hol nem. Napi szinten váltakozik és nem jövök rá, hogy mi lehet a gond!

cursor 10
2013. jan. 29. 18:01

Nekem hol jó, hol nem. Napi szinten váltakozik és nem jövök rá, hogy mi lehet a gond!

Az jó.:)
Még szerencse,hogy együtt használom a pt4-et és a hm2-t. 1 talán mindig működik.

21PoKeRaRcSuNy
2013. jan. 29. 19:02

Hali !
Nem tudjátok miért vannak a statok között "hézagok" ?

lecso10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jan. 29. 19:12

Hali !
Nem tudjátok miért vannak a statok között "hézagok" ?

A hud-ban?

Élő ügyfélszolgálat