jeah
Sziasztok!
Vkinek ötlete, miért nincs hud ipoker speedpokeren? Importálás megy rendesen. Régebben működött. Enable speed poker hud bepipálva.
Hány asztalon játszol? Mert nekem most olyat tol, hogy a 4 asztalból kettőn van HUD, és azt kettesével felváltva jeleníti meg. Tehát mondjuk "A" leosztásban a felső kettőn, "B" leosztásban az alsó kettőn van, majd "A"-ban megint a felsőn.(egyébként pont nem alsó-felső elrendezésben, hanem átlósan jelennek meg, így még idegesítőbb)
Hali !
Nem tudjátok miért vannak a statok között "hézagok" ?
Szia
Nem a "hézagokkal választja el a statokat? Az Edit Hud Profiles-nél a Separator-hoz bármit beírhatsz és akkor azzal választja el a statokat.
Oda csak "/" van beálltva . Néha nincs hézag a statok között néha pedig van teljesen random ahogy nézem .
3 soros statom van a felsö 2 DB az alsó kettö pediog 4-4 DB. és az alsó két sorban középen van néha "lyuk" vagy "hézag" ki hogy nevezeil :D
elég ideges
trialba miért csinálja azt, hogy egy adott napot be akarok importálni, van amikor ****ául beimportálja, de van amikor nem akarja az istenért se, get hands from disk-nél odaadom neki, és 2mp múlva kiírja, hogy import complete, de közbe nem importálta be...
próbáltam úgy hogy az összes idei handamet beleteszem(4k hyper sng) akkor meg azt írta ki, hogy túl sok a hand és egyszerre nem tudja megcsinálni :D
ötlet?
Hi
View Stats/Statistics alatt ha kiválasztok egy mtt-t, akkor alul a Hands for Tournament alatt van lehetőség beilleszteni a táblázatba egy olyan stat oszlopot, amiben a handek sorszámozva vannak időrendben? Van ilyen stat?
Mert a grafikonon látszanak,de egy 700 handes versenyből nem tudom megkeresni pl a 336.-at.
Vedd ki a pipát az "arrange in grid" mellől, elvileg az rendberakja (nekem legalábbis megoldotta).
A statistics fül alatt vesztes handnek jelöli(és beleszámolja) a vakokról való pf dobásokat. Be lehet állítani, hogy csak azokat számolja, amikor volt is akció a részemről a vakokon?