Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Charlie
Válasz Charlie kommentjére
2013. febr. 14. 17:08

Nem találom a totál fold v. restealt és a bb fold v. sb stealt, érdemes tovább keresnem? :)

cursor 10
2013. febr. 14. 17:18

Nem találom a totál fold v. restealt és a bb fold v. sb stealt, érdemes tovább keresnem? :)

BB vs SB open fold a másik meg sztem fold to pf 3bet after steal lesz.

zulusierra
2013. febr. 14. 17:24

Van egy ilyen:
Fold to PF 3bet After Steal

A fold vs sb steal-t én sem találom, esetleg auto notes-ba tudod beállítani hogy mutassa a sb steal elleni call és 3bet range-eket.

Szerk: közben Cursor le is írta

Charlie
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. febr. 14. 17:28

Köszönöm szépen, már csak a hud-ot kéne valahogy megjelenítenem és kész is vagyok :)
Elvileg mennie kéne, de az asztal tök üres, gondolom fasten is müxik.

cursor 10
2013. febr. 14. 17:34

Köszönöm szépen, már csak a hud-ot kéne valahogy megjelenítenem és kész is vagyok :)
Elvileg mennie kéne, de az asztal tök üres, gondolom fasten is müxik.

Még arra figyelj,hogy a fold to 3bet stat-ban benne van az összes dobás ami 3betre történt. Van olyan stat, hogy fold to 3bet after raise ez mutatja,hogy az emelő mennyit dob 3betre.
Működnie kell amúgy FF-en is, nekem megy simán.

Charlie
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. febr. 14. 17:42

Ok köszi szépen.

Charlie
2013. febr. 14. 18:33

Amúgy ez a "TRIAL:Please Register" addig ugrál mindig vissza az asztal közepére amíg meg nem veszem?!

bakyka
2013. febr. 14. 18:56

Valaki tud nekem segíteni abban, hogy hogyan tudom kifilterezni SNG-knél, hogy ha mondjuk 3 különböző limiten játszok, de csak kettőnek az összesített grafikonját szeretném megnézni.

Edit: közben megtaláltam.

Sobi
Válasz zulusierra kommentjére
2013. febr. 14. 21:10

Ez a hiba üzenet mit jelenthet :" unable to establish database connection"
főleg akkor jelentkezik, ha játék közben jelölök handet, bár megjelöli de amíg nem okézom le a hibaüzenet van , hogy megáll hud....

Malaky
Válasz reservoir kommentjére
2013. febr. 16. 10:13

Amúgy ez a "TRIAL:Please Register" addig ugrál mindig vissza az asztal közepére amíg meg nem veszem?!

Pontosan. Ebbol van penzuk s teged nem fog zavarni a felirat. Mindenki jol jar.

Élő ügyfélszolgálat