Ez az utolsó azt jelenti, hogy a PokerTracker nagy mennyiségű hand historyt talált.
Ez a probléma megakadályozhatja a HUD frissítését, ami azt fogja eredményezni, hogy nem jelenik meg.
Ezt a problémát elkerülendő, szállj ki a játékokból, majd manuálisan kezdd importálni ezeket a handeket. A Setup Assistantot a Tools menü alatt találhatod meg a Get Hands From Disk gombra kattintva.
Azt mondták nekem hogy a PT-nél ha beimportáltam a HH-kat,akor utánna ezeket kell még megtennem hogy jó legyen , helyrerakja az adatbázist, és ebben a sorrendben csináljam meg .
Database Managment>Rebuild Cache
Database Managment>Housekeeping>Vaacum & Analyze
Database Managment>Housekeeping>Reindex
Kérdés hogy mikor kell ezeket megcsinálni ? Minden egyes importálás után ,hogy az esetleges duplicate handeket ,meg úgy álltalában rendbetegye az adatbázist.
Mélyk müvelet mire való ?
Amennyiben be vannak már importálva a leosztások, próbáld meg átrakni másik könyvtárba, akkor biztos nem fogja újra felismerni azokat.
A második kérdésedre, ezeket automatikusan csinálja, de persze Te is indíthatod manuálisan. Havonta érdemes 1* manuálisan is megcsinálni (illetve amikor ugye új adatbázist töltesz fel), de egyébként hagyatkozz rá, csinálja, amikor a program úgy ítéli meg.
UI: Tudom sok kérdés ez így egyszerre de a Poker Trackert most látom életemben elöször és jó lenne egy kis kezdeti lökés , remélem valaki hajlandó megválaszolni ezt a pár kérdést, és úgy gondolom hogy ez sokmindenkinek hasznos lenne !
Előre is köszönöm !
Azt mondták nekem hogy a PT-nél ha beimportáltam a HH-kat,akor utánna ezeket kell még megtennem hogy jó legyen , helyrerakja az adatbázist, és ebben a sorrendben csináljam meg .
Database Managment>Rebuild Cache
Database Managment>Housekeeping>Vaacum & Analyze
Database Managment>Housekeeping>Reindex
Kérdés hogy mikor kell ezeket megcsinálni ? Minden egyes importálás után ,hogy az esetleges duplicate handeket ,meg úgy álltalában rendbetegye az adatbázist.
Mélyk müvelet mire való ?
Fel lehet telepíteni a hm2 mellé?
Fel lehet telepíteni a hm2 mellé?
Pozíciónként szeretném kiiratni a Raise first statokat, de nem találom. Tud ez ilyet?
Pozíciónként szeretném kiiratni a Raise first statokat, de nem találom. Tud ez ilyet?
omg jól eldugták, ty!!