Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

trixilw
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2012. febr. 12. 11:55

Szereztem kódot. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel meddig lehet használni a ptr4-t?

Amíg ki nem jön a fizetős verzió. Eddig sem a gyorsaságukról voltak híresek, no meg a lehető legtökéletesebb szoftvert akarják kiadni, alsó hangon még mondok egy hónapot, de lehet kettőt.

zsugabubus23
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 12. 11:56

Amíg ki nem jön a fizetős verzió. Eddig sem a gyorsaságukról voltak híresek, no meg a lehető legtökéletesebb szoftvert akarják kiadni, alsó hangon még mondok egy hónapot, de lehet kettőt.

Köszi az infót:)

KillBill100
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2012. febr. 12. 12:51

halkidiki köszi!
pont ránéztem és volt még 1kod.

misirulez
Válasz KillBill100 kommentjére
2012. febr. 15. 20:37

Honnan lehet letölteni ha sikerülne kódot szerezni?

Dreedle
Válasz misirulez kommentjére
2012. febr. 15. 20:44

Az emailben amiben küldik a kódot ott van a link

78draneR
2012. márc. 31. 17:33

hogy tudom a hud-ot mozgatni?beállítást se találok hogy ne fixen legyenek az asztalon. köszi

trixilw
Válasz 78draneR kommentjére
2012. márc. 31. 18:06

hogy tudom a hud-ot mozgatni?beállítást se találok hogy ne fixen legyenek az asztalon. köszi

Alapbeallitasban ctrl-t lenyomva huzhatod de a pt hud menujeben fel is engedheted a lockolast es akkor jobb gombbal mint regen. A masodik kerdesed nem tudom ertelmezni.

78draneR
2012. márc. 31. 18:09

Alapbeallitasban ctrl-t lenyomva huzhatod de a pt hud menujeben fel is engedheted a lockolast es akkor jobb gombbal mint regen. A masodik kerdesed nem tudom ertelmezni.

huhúú, köszi szépen, a második "kérdés" az elsőre értendő. :)
egyébként nagyon jó lett a progi, tetszetős. :)

UP.:még egy kérdés. HUD-ba beállítottam a Blind statot de ahogy észrevettem ez azt írja h hányszor voltam vak. kérdés, hol találom a BB-t mint statot?

trixilw
Válasz 78draneR kommentjére
2012. márc. 31. 19:39

huhúú, köszi szépen, a második "kérdés" az elsőre értendő. :)
egyébként nagyon jó lett a progi, tetszetős. :)

UP.:még egy kérdés. HUD-ba beállítottam a Blind statot de ahogy észrevettem ez azt írja h hányszor voltam vak. kérdés, hol találom a BB-t mint statot?

Live Amt BB kell neked. A keresőbe a statoknál írd be, hogy Live és máris kidobja.

78draneR
2012. márc. 31. 19:41

Live Amt BB kell neked. A keresőbe a statoknál írd be, hogy Live és máris kidobja.

köszönöm:)

Élő ügyfélszolgálat