Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

BMWE46
Válasz 78draneR kommentjére
2012. márc. 31. 20:55

Tényleg nincs steal from BTN stat? Vagy csak én nem találom?
Az egyik fontos (ha nem a legfontosabb) stat hiányozna a pt4-ből?

78draneR
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. márc. 31. 21:02

Tényleg nincs steal from BTN stat? Vagy csak én nem találom?
Az egyik fontos (ha nem a legfontosabb) stat hiányozna a pt4-ből?

Att to Steal az amivel ezt helyettesítheted.Ez egészében a steal, és részletezve megtudod nézni pozíciókra is.

BMWE46
2012. márc. 31. 21:28

Att to Steal az amivel ezt helyettesítheted.Ez egészében a steal, és részletezve megtudod nézni pozíciókra is.

Ezzel nem helyettesítem, hanem ez egy olyan stat ami a 3 steal pozit összesíti.
Mivel a legtöbbet innen játszunk ezért ezt a statot nem lehet helyettesíteni. A BTN steal a legfontosabb.

Lehet,h valaki CO csak 15%-ban lop, BTN meg 60%, összességében egy fars statot látsz.

Ezt szvsz nagyon nagy hiba volt kihagyni.

Pozikra PT4-ben én csak LP-t látok és sb statot. LP pedig CO és BTN összessége, ami nem jó.

78draneR
2012. márc. 31. 21:36

Ezzel nem helyettesítem, hanem ez egy olyan stat ami a 3 steal pozit összesíti.
Mivel a legtöbbet innen játszunk ezért ezt a statot nem lehet helyettesíteni. A BTN steal a legfontosabb.

Lehet,h valaki CO csak 15%-ban lop, BTN meg 60%, összességében egy fars statot látsz.

Ezt szvsz nagyon nagy hiba volt kihagyni.

Pozikra PT4-ben én csak LP-t látok és sb statot. LP pedig CO és BTN összessége, ami nem jó.

értemén, de ha rákattintasz bal egérgombal a HUDon a Steal statra előjön egy popup rámész a Preflop fülre és alul láthatod minden egyes pozira.

BMWE46
2012. márc. 31. 21:44

értemén, de ha rákattintasz bal egérgombal a HUDon a Steal statra előjön egy popup rámész a Preflop fülre és alul láthatod minden egyes pozira.

Jah... thx, itt megtaláltam. Mondjuk ezt a statot nem tudom miért nem tudták betenni a többi közé,h be lehessen tenni a HUD-ba, elég kacifántos (majdnem) minden olyan handben amikor vak vagyok a popupra kattintgatni.

78draneR
2012. márc. 31. 21:49

Jah... thx, itt megtaláltam. Mondjuk ezt a statot nem tudom miért nem tudták betenni a többi közé,h be lehessen tenni a HUD-ba, elég kacifántos (majdnem) minden olyan handben amikor vak vagyok a popupra kattintgatni.

jogos, de szvsz még mielőtt kidobják a véglegest, ez a hiányosság pótolva lesz.

78draneR
2012. ápr. 1. 16:36

ha HUCG-t játszok, a HUD Note-nál mutatáskor elment magától információkat az ellenfélről, ( teszem azt: 2nd bet call with KQo ) viszont ha MTT-t játszok, ott már nem.mi ennek az oka? köszi!

trixilw
2012. ápr. 1. 18:43

Nem találom ezt hiányosságnak inkább egyszerüsítésnek. Van egy teljes steal statod és van egy LP-s. A teljesed tovább tudod bontani a statok szerkesztésével a HUD editorban. Engem jobban zavarna, ha ki lenne rakva 25 fajta különböző stat minden pozícióra.

BMWE46
Válasz trixilw kommentjére
2012. ápr. 2. 11:13

Közben rájöttem,h van btn steal.
Csak be kell tenni az att to steal statot és a poziknál kiválasztani a btn-t.

BMWE46
2012. ápr. 2. 19:56

PT4 zoom-on csak nekem nem jó?
Elmegy a HUD és csak akkor van újra ha újraindítom a pt4-et, de előfordul, hogy akkor sem áll helyre.

Élő ügyfélszolgálat