Nem
Mindenkit megjelöl akár auto note van róla akár manuális viszont az autó és a manuális note-okat nem jelöli külön. Már gondoltam hogy írok nekik, csak olyan lusta vagyok.
Saját stat kell, vagy valaki feltolja vagy megvárod az estét hogy elküldjem.
6 max cg re milyen HUD ot használtok?
Köszi a válaszokat!
Mit jelent, az, hogy saját stat?
Váo! Köszönöm, ez nagyon hasznosnak tűnik!
Hali
A PT4ben hol lehet kivenni hogy ne mutassa az előző leosztást az asztaloknál ?
Hali
A PT4ben hol lehet kivenni hogy ne mutassa az előző leosztást az asztaloknál ?
hud - edit hud options
mucked cards-nál a display elől vedd ki a pipát.
Error...
Sziasztok!
2-3 éve van PT3-am... Kérdésem a következő lenne, hogy eddig rendesen működött a HUD.
Mostanság sokszor csinál olyat, hogy mindenkinél rendben van minden ám az én HUD-omról a kirakott statok mellől eltűnnek a számok és csak a rövidítések maradnak ott..?!
Találkozott már valaki hasonlóval ha igen a segítségét kérném, vagy esetleges ötleteket...
Előre is köszönöttel
Minusz
alias
Azon kívűl,h egyben látom a különböző termekben a felhasználóm adatait, van valami előnye ha aliast hozok létre a felhasználóimból? Ha létrehozom, akkor utána lehet még külön külön is nézni a termeket ugyan úgy?
Ti hogyan használjátok?
Valamint engem a szűrők használata kielégít teljesen, de kíváncsi lennék,h a riportok mire valók konkrétan, mire használjátok?
Azon kívűl,h egyben látom a különböző termekben a felhasználóm adatait, van valami előnye ha aliast hozok létre a felhasználóimból? Ha létrehozom, akkor utána lehet még külön külön is nézni a termeket ugyan úgy?
Ti hogyan használjátok?