Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

jabyga
Válasz trixilw kommentjére
2013. febr. 25. 18:25

Nem

Mindenkit megjelöl akár auto note van róla akár manuális viszont az autó és a manuális note-okat nem jelöli külön. Már gondoltam hogy írok nekik, csak olyan lusta vagyok.

Saját stat kell, vagy valaki feltolja vagy megvárod az estét hogy elküldjem.

Köszi a válaszokat!
Mit jelent, az, hogy saját stat?

erikkke
Válasz reservoir kommentjére
2013. febr. 25. 18:31

6 max cg re milyen HUD ot használtok?

NovaTerra
Válasz jabyga kommentjére
2013. febr. 25. 18:43

Köszi a válaszokat!
Mit jelent, az, hogy saját stat?

Te magad is készíthetsz statokat. Ezeket feltöltik pt oldalára, ahonnan letöltheted. Ha valamit akarsz, ami még ott sincs fent, akkor rákérdezhetsz a fórumban és a készítők készséggel segítenek neked. Konkrétan leírják mit kell csinálnod, ha valóban olyat akarsz, ami még nem létezik. Érdemes böngészni a Customize Your PokerTracker Stats | PokerTracker statjai között. Elég sok van, ami alapból nincs benne a pt-ben. (legalábbis a 3-ban).

jabyga
2013. febr. 25. 19:25

Váo! Köszönöm, ez nagyon hasznosnak tűnik!

21PoKeRaRcSuNy
2013. febr. 28. 19:06

Hali
A PT4ben hol lehet kivenni hogy ne mutassa az előző leosztást az asztaloknál ?

Sambenez
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. febr. 28. 19:11

Hali
A PT4ben hol lehet kivenni hogy ne mutassa az előző leosztást az asztaloknál ?

hud - edit hud options
mucked cards-nál a display elől vedd ki a pipát.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Sambenez kommentjére
2013. febr. 28. 19:19

hud - edit hud options
mucked cards-nál a display elől vedd ki a pipát.

Köszönöm !

Minusz
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. márc. 5. 16:25

Error...

Sziasztok!

2-3 éve van PT3-am... Kérdésem a következő lenne, hogy eddig rendesen működött a HUD.
Mostanság sokszor csinál olyat, hogy mindenkinél rendben van minden ám az én HUD-omról a kirakott statok mellől eltűnnek a számok és csak a rövidítések maradnak ott..?!
Találkozott már valaki hasonlóval ha igen a segítségét kérném, vagy esetleges ötleteket...

Előre is köszönöttel
Minusz

lecso10
Válasz Minusz kommentjére
2013. márc. 11. 8:08

alias

Azon kívűl,h egyben látom a különböző termekben a felhasználóm adatait, van valami előnye ha aliast hozok létre a felhasználóimból? Ha létrehozom, akkor utána lehet még külön külön is nézni a termeket ugyan úgy?
Ti hogyan használjátok?

Valamint engem a szűrők használata kielégít teljesen, de kíváncsi lennék,h a riportok mire valók konkrétan, mire használjátok?

cursor 10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 11. 12:31

Azon kívűl,h egyben látom a különböző termekben a felhasználóm adatait, van valami előnye ha aliast hozok létre a felhasználóimból? Ha létrehozom, akkor utána lehet még külön külön is nézni a termeket ugyan úgy?
Ti hogyan használjátok?

Én pont ezért nem használom az aliast,mert akkor külön nem tudom őket megnézni. Én az ilyen elemzésekhez használom a hm2-t:)

Élő ügyfélszolgálat