HUD problem
Sziasztok!
Eddig nem volt semmi gondom a HUD-al, de most elkezdett lassan váltani, és főleg a BB számnál nagyon zavaró, eddig csak egy handet késett,de most akár 3-4 handet is késik. Érdekes eddig ****án működött...
Vkinél is csinálja ezt, lehet kezdeni valamit a problémával???
Sziasztok!
Eddig nem volt semmi gondom a HUD-al, de most elkezdett lassan váltani, és főleg a BB számnál nagyon zavaró, eddig csak egy handet késett,de most akár 3-4 handet is késik. Érdekes eddig ****án működött...
Vkinél is csinálja ezt, lehet kezdeni valamit a problémával???
Én pont ezért nem használom az aliast,mert akkor külön nem tudom őket megnézni. Én az ilyen elemzésekhez használom a hm2-t:)
Ha szűrőben beállítod hogy csak az egyik site-ot mutassa, akkor meg tudod nézni külön is (azt hiszem).
Valaki megtudja mondani, hogy sng-n rb-t hol tudok beállítani a grafhoz?
Plusz még arra se sikerült rájönnöm, hol látok valami olyan összesített statisztikát, hogy mennyi raket termeltem mennyi órát játszottam ( non multitabling) valaki melyik fülön belül tudnám ezt előhozni?
Plusz még arra se sikerült rájönnöm, hol látok valami olyan összesített statisztikát, hogy mennyi raket termeltem mennyi órát játszottam ( non multitabling) valaki melyik fülön belül tudnám ezt előhozni?
Ez eddig oké.. idáig én is eljutottam..
De mi a franc a rake? Mert nem találom sehol.. sng-re gondolok..
A rakebacket, se értem hol lehetne beállítani..
LEhet így van beállítva neked a HuD/Edit Hud optonson belül lehet módosítani. Nekem pl 200 handig handenként frissít, utána pedig 5 handenként.