volt hogy otthagytam orakig, semmi se valtozott
Ilyenkor jön jól ha ki van mentve az adatbázisod, mert újratelepíted, importálsz és kész.
Meg egy kerdesem lenne:
Lefagyott a programom ugy hogy csak a feladatkezelovel tudtam kilepni belole. Azota nem csinal semmit. Elindul,de ha rakattintok az import gombra, semmi se tortenik. Kilepni se enged belole, azt irja,hogy "Please wait for Get Hands While Playing to stop before closing Pokertracker" Persze ha leallitom az importot, akkor is ugyanezt az ablakot dobja fel. Ilyenkor mi van?
Ha Pokerstars-os hand history-ról van szó, akkor nézd meg h van e köztük magyar nyelven mentett, mert nekem ugyan ez volt a gond, maradt régebbről 1-2 ilyen, és ugyanígy lehalt tőle import közben.
Üdv! Szeretném a HM HUD-t elkészíteni PT4-re. Hol találom a pozíciókra bontott PFR-t és az adott pozíciós PFT-hez tartozó fold to 3bet-t?
MEgoldodott a problema kb fel napos guglizas utan, leirom, ne essen mas is ebbe a hibaba: az volt a baj, hogy nem szerette a legujabb postgresql-t. A sql honlapjarol a legujabbat szedtem le eloszor (9.2 azt hiszem),es az okozta a bajt, utana letoroltem mindent, es elorol kezdtem a 8.4-es verzioval,es azota hibatlan.
Viszont lenne meg egy kerdesem,amit nem nagyon ertek. Azt elmult napokban rakattantam a Zoom pokerre (SH NL10), es osszejott egy valamennyire ertekelheto minta (25k hand),es a LeakTrackerrel megneztem a statisztikaimat,de nehany helyen erdekes dolgot irt. Nehany statisztikara azt irta, hogy tul alacsony nekem, es nem ertem,mert szerintem nem. Ami a legszembetunobb a Flop Cbet, ami nekem 84,69% a masik a flop AFq (48,87%). Miert kevesli ezeket?
Egyaltalan mibol tudja a jo ertekeket? ELore beprogramoztak, hogy jatektipusonkent mennyinek kell lennie, vagy az adatbazisban szereplo nyero jatekosok ertekeit veszi alapul?
Pokerstars is not configured to save hand histories to disk
Ezt írja ki a PT4. Angol nyelvűre van állítva a HHk mentése, a kliens, de még az email is.
Ez van megadva HH elérési útvonalnak:
C:\Users\"Usernév"\AppData\Local\PokerStars\HandHistory\
És ez is meg van adva:
C:\Users\"Usernév"\AppData\Local\PokerStars\TournSummary\
Ugyanígy csináltam a Holdem Manager 1-nél, ott működött, volt HUD is. Itt meg nem megy, és nem értem, miért nem.
Természetesen az Instant Hand Historyban be van állítva a hh mentés is a kliensben.
Üdv!
Lehet olyat mint a HM1-ben, hogy szétválasztani a statot egymástól ?
pl:
A statok a név alatt vannak pl, de szeretnék 1-2 statot a képre rakni.
(Acoimbra videóban láttam , próbáltam megkeresni és belinkelni, hogy biztosra menyek hogy értsétek hogy mire gondolok,de sajna nem találtam,egyébként HM1ben nekem is így voltak a statok a képen volt 2db Stat, és hiányolom)
Pokerstars is not configured to save hand histories to disk
Ezt írja ki a PT4. Angol nyelvűre van állítva a HHk mentése, a kliens, de még az email is.
Ez van megadva HH elérési útvonalnak:
C:\Users\"Usernév"\AppData\Local\PokerStars\HandHistory\
És ez is meg van adva:
C:\Users\"Usernév"\AppData\Local\PokerStars\TournSummary\
Ugyanígy csináltam a Holdem Manager 1-nél, ott működött, volt HUD is. Itt meg nem megy, és nem értem, miért nem.
Természetesen az Instant Hand Historyban be van állítva a hh mentés is a kliensben.
Az auto detectre azt írja ki, hogy nem talál importálható mappát.
Egyébként kipróbáltam, Paradise mappát megtalálja, de hud nincs. Csak az Ongamen működik az import és a hud.