Saját/többi játékos stackméretre gondolsz vagy ami a potban van?
a sajat/ tobbire
Szeretném kipróbálni a PT4-et (trial) FTP-n, de nem sikerül: Full Tilt is not configured to save hand histories to disk. Megadtam a mappát ahova menti a hh-t, de nem boldogulok vele. Az auto detect gombra se reagál. A HM1 tökéletesen működik ugyanabból a mappából. Mi lehet a baj?
Az lehet gond, hogy ékezet van az egyik mappa nevében?
Szeretném kipróbálni a PT4-et (trial) FTP-n, de nem sikerül: Full Tilt is not configured to save hand histories to disk. Megadtam a mappát ahova menti a hh-t, de nem boldogulok vele. Az auto detect gombra se reagál. A HM1 tökéletesen működik ugyanabból a mappából. Mi lehet a baj?
Az lehet gond, hogy ékezet van az egyik mappa nevében?
Get hands From site while playing ki van pipálva?
Igen. UAC le van húzva, kliens angol, ha jól látom rendszergazdaként van futtatva, ezek a HM1-hez is kellettek, azért nem értem miért nem működik.
A hh-kat a .com és a .eu is ugyanabba a mappába mentette. C:\User\...\Documents\HandHistory
Letoltam pár handet cg-n és ezt írta ki okként: Unable to monitor FullTilt directory: C:\Users\Pál\Documents\HandHistory
Próbáljak meg egy másik mappát megadni, ahova a hh-kat menti az FTP, és azt adjam meg a PT4-nek?
A PS-en nem játszom, de kíváncsiságból megpróbáltam konfigurálni PT4-hez, és az teljesen rendben volt. Amint megadtam hova mentse a hh-t, tournament summery-t, a PT4 is tisztában volt mindennel.
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni a pt4 beállításához, biztos én vagyok láma, de valamiért nemlátom a hud-ot FT.eu-n (bár lehet h máshol se, hisz csak itt próbáltam). A statokat látom, ugyh gondolom az handimport rendben van. Itt külön el kell indítani a hudot, vagy van valami extra izé? :D (A szoftver és hh is angol és rendszergazdaként indítottam)
Köszi!
PT4 stat elemzések
Sziasztok!
Tud valaki olyan linket ajánlani, ahol jó stat elemzések vannak PT4-ről, illetve leírás, hogy a PT4-el hogyan tudom a játékom elemezni?
Köszönöm,
UEH
hali van olyan lehetoseg a 4 es be mint a 3 asba hogy lapokkal mennyit nyerek vesztek AAtol 22 ig ogy kell olyan filtert kesziteni
7koszi