Üdv !
Van olyan stat , hogy VS ME , or VS Hero ? Szóval , hogy konkrétan ellenem mi a statja ?
Ha jól tudom a pt-ben nincs vs hero stat csak a hm2-ben.
Mostanában ha vissza akarok nézni egy versenyemet , akkor jóval hosszab ideig tart a betöltés mint korábban .Mit csináljak, hogy közben a handjeimet azért ne veszítsem el ?
Sziasztok!
PT4-ben a statisticsnál a my c net adjusted az micsoda? miben különbözik a my c net-től?
Sziasztok!
PT4-ben a statisticsnál a my c net adjusted az micsoda? miben különbözik a my c net-től?
ev $ és nyert $
Nagyon sokat számít az hogy mennyi stat van beállítva a report-ba.
Ezért én pl. a "results" oldalon állítottam be minden aprólékosan, a "statistics" oldalon meg csak stake és hands van, így nagyon gyorsan betölt és vissza tudom nézni a handeket, vagy beállítok még egy statot amire épp kíváncsi vagyok.
Nem tudom milyen géped van, PT4-hez nagy adatbázissal már nem árt egy viszonylag naprakész gép. Proci csere vagy RAM bővítés segíthet.
Ha ilyesmi nem jöhet szóba akkor "purge" résznél lehet törölni olyan dolgokat amikkel nem nagyon foglalkozol, VIP freeroll-ok, ilyesmi. Csak alaposan nézd át hogy tényleg azt törlöd-e amit akarsz.
Ja és database management obv.
Meg gondolom hogy számít még a vinyó állapota, töredezettség-mentesítés, lemezkarbantartás.
hali megvettem a pt 4 et. de a postgresql8.3 van fent szeretnem frissiteni a legujjabbra.
szoval arra gondoltam h ujra rakok mindent windows ilyesmi es ugy teszem fel a legujabb postgresql-t
szeretnek tudni par dolgot mielott elkezdem es nem akarok hulyeseget csinalni elveszteni az adatokat ilyenek.
ha kimentem a handeket az utana vissza tudom tenni az uj postgresql-be
a pt4 hez egyszer hasznaltam a reg kodot nem lesz abbol gond ha megint hasznalni akarom
valami tanacs esetleg a hddvel kapcsolatba hova tegyem a postgresql-t h osszam ki a particiokat mekkorak legyenek 380gb os a hdd kb csak netezni meg pokerezni hasznalom.
koszi
hali megvettem a pt 4 et. de a postgresql8.3 van fent szeretnem frissiteni a legujjabbra.
szoval arra gondoltam h ujra rakok mindent windows ilyesmi es ugy teszem fel a legujabb postgresql-t
szeretnek tudni par dolgot mielott elkezdem es nem akarok hulyeseget csinalni elveszteni az adatokat ilyenek.
a pt4 hez egyszer hasznaltam a reg kodot nem lesz abbol gond ha megint hasznalni akarom
valami tanacs esetleg a hddvel kapcsolatba hova tegyem a postgresql-t h osszam ki a particiokat mekkorak legyenek 380gb os a hdd kb csak netezni meg pokerezni hasznalom.
koszi
koszi