Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

klemi666
Válasz danfiu kommentjére
2014. ápr. 2. 17:35

PT4 HELP pls.

Sziasztok!

Megvettem a PT4-et de versenyeken nem működik a HUD csak cashen!
Kerestem a hiba okát de mivel számítástechnikai analfabéta vagyok nem jöttem rá...
Ha valakinek volt hasonló problémája, vagy tud segíteni, ne habozzon!
Válaszokat előre is köszönöm!

Maxxxika
Válasz reservoir kommentjére
2014. ápr. 2. 20:20

HM akkor szokott ilyet csinálni, ha a kliens magyar nyelvre van állítva(angol helyett).

klemi666
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. ápr. 2. 20:43

Már megoldódott a probléma!
De azért köszönöm Maxxxika a segítséget!

erikkke
2014. ápr. 3. 18:02

Üdv , mi lehet az oka annak , hogy az eddig 6 db hudom helyet már csak 5 jelenik meg ( mindig másik tűnik el ) ? eddig tökéletesen működött , minden angololul megy .

köszi

iKeksz
Válasz danfiu kommentjére
2014. ápr. 3. 18:06

Hali!

Olyan embert keresek, aki nagyon vagja a pt4-et es overall be tudna nekem mutatni a pt4-et skype es teamviewer segitsegevel. Minden erdekel, de legfokeppen a popup keszites, custom stat keszites.Gondolkozok valtani a pt4-en, mert csak jokat hallottam rola idaig, de nem szeretnek napokat ezzel tolteni h atbongesszek mindent.

Nyilvan penzert.

https://www.youtube.com/watch?v=UHY6VS156xQ

Ez a poupról magyaráz meg mutogat, de mivel én is friss felhasználó vagyok, nem tudom, hogy mennyire jó meg széleskörű a bemutatás, mert k.urvára nem értek hozzá ;)

misirulez
2014. ápr. 4. 8:11

Hi!

Van egy működő AHK hotkey progim ami tartalmazza azt az opciót, hogy csak azon az asztalon legyen érvényes amit csinálok ami az egér alatt van.

Mióta PT4-et használok ez a funkció megszűnt, mit lehet vele csinálni?
pl. elkezdem görgetni egy asztalon a bet slider-t, közben rám kerül a sor egy másikon, és anélkül hogy az egeret áttenném, áturgik az ottani asztal görgőjéhez és azt kezdi el görgetni. Ami azért gáz mert ha előtte nem vettem észre akkor simán openelek 5-6-7 bb-t pre ami eléggé kellemetlen.

iKeksz
2014. ápr. 4. 13:26

Játék közben behúzogatom a hudokat hol legyenek. Miután ez megtörtént automata elmenti és a későbbiekben már ott lesznek?

trixilw
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 4. 13:32

Hi!

Van egy működő AHK hotkey progim ami tartalmazza azt az opciót, hogy csak azon az asztalon legyen érvényes amit csinálok ami az egér alatt van.

Mióta PT4-et használok ez a funkció megszűnt, mit lehet vele csinálni?
pl. elkezdem görgetni egy asztalon a bet slider-t, közben rám kerül a sor egy másikon, és anélkül hogy az egeret áttenném, áturgik az ottani asztal görgőjéhez és azt kezdi el görgetni. Ami azért gáz mert ha előtte nem vettem észre akkor simán openelek 5-6-7 bb-t pre ami eléggé kellemetlen.

Meg kéne nézni az AHK-t hogy mi van beleírva, lehet, hogy a pt menü kavar be, azt nézi a top-nak.

Játék közben behúzogatom a hudokat hol legyenek. Miután ez megtörtént automata elmenti és a későbbiekben már ott lesznek?

Nem. PT menü - Save Layout, különben nem menti el. Minden különböző fős asztalnak külön profilt csinál.

Maxxxika
2014. ápr. 4. 13:33

Kattints a zseton ikonra:
Lock&save layout

bakyka
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. ápr. 9. 17:12

A Pokerstars hotkeys nem működik, ha megy PT4. Valaki tudja a megoldást?

Élő ügyfélszolgálat