Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Riddler1988
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. ápr. 12. 11:15

Nekem is 8 gb ram van meg i3 proci, de ez adatolvasáson múlik, szóval ssd a megoldás. iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum innen rendeltem gl hozzá!

TennisSzabi
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 22. 19:24

Szerintem is az ssd a megoldas.

csipapumpa
Válasz reservoir kommentjére
2014. ápr. 22. 23:24

Sziasztok!

Ma vettem meg a PT4-et. Nagy nehezen sikerült is elindítanom(sokat baszakodott a postgresqrl-el), de mégsem jó, mert amikor importálni akarom a handeket akkor ezt a hibaüzenetet írja ki. "An error occurred in an internal database import thread.
Exception: Unable to connect to database: PokerTracker 4 Database" Aki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

nemértekhozzáde...
Válasz csipapumpa kommentjére
2014. ápr. 23. 1:13

Sziasztok!

Ma vettem meg a PT4-et. Nagy nehezen sikerült is elindítanom(sokat baszakodott a postgresqrl-el), de mégsem jó, mert amikor importálni akarom a handeket akkor ezt a hibaüzenetet írja ki. "An error occurred in an internal database import thread.
Exception: Unable to connect to database: PokerTracker 4 Database" Aki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

Hello !

Próbáltad már újratelepteni ?
Próbáld meg úgy felrakni , hogy külön-külön, előszőr a pt-t aztán a postgres-t .

BT86
2014. ápr. 23. 13:45

Sziasztok!

Unable to connect to database: PokerTracker 4 Database
Szerintem nem csináltál adatbázist, vagy nem jó adatbázist akar használni.
Csinálj új adatbázist, állítsd be, hogy Active és Default legyen.

BT86
Válasz nemértekhozzáde... kommentjére
2014. ápr. 23. 13:46

Hello !

Próbáltad már újratelepteni ?
Próbáld meg úgy felrakni , hogy külön-külön, előszőr a pt-t aztán a postgres-t .

HM-et használok, de szerintem ebben a sorrendben nem is engedné feltelepíteni.
Mindenesetre ez kb az utolsó megoldás.

csipapumpa
2014. ápr. 23. 21:21

Köszönöm a segítségeket! BT86 csináltam újat default/active minden és uazt írja ki.. :S van még 5let ?

csipapumpa
2014. ápr. 23. 21:41

Viszont a laptopomon is rajta volt a trial verzió. beregeltem ott is és ott tökéletesen fut..mi lehet a probléma? szerintem én vagyok ehhez nagyon hülye meg béna. :D de örülnék ha a PC-n is futna rendesen. segítségeteket köszönöm szépen! :)

Daru
2014. ápr. 26. 13:06

Sziasztok.

HM1/2-nek van olyan funkciója, hogy kirak 1 kis ablakot az asztalra játék alatt, és ha ráklikkelek vissza tudom nézni az adott kezet. Nálam a last 3 kéz van így kint. Hogyan tudom ezt a funkciót előcsalogatni PT4-ben?

Szerk: megtaláltam

BT86
2014. ápr. 26. 23:11

Köszönöm a segítségeket! BT86 csináltam újat default/active minden és uazt írja ki.. :S van még 5let ?

Rákerestem:
"in import configuration under preferences the old corrupt database was still selected instead of the new one I created"
Preferences/Import configuration-ben válaszd ki a te adatbázisod.

Ugyanilyen problémára ez lett a megoldás.

Élő ügyfélszolgálat