Nekem is 8 gb ram van meg i3 proci, de ez adatolvasáson múlik, szóval ssd a megoldás. iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum innen rendeltem gl hozzá!
Szerintem is az ssd a megoldas.
Sziasztok!
Ma vettem meg a PT4-et. Nagy nehezen sikerült is elindítanom(sokat baszakodott a postgresqrl-el), de mégsem jó, mert amikor importálni akarom a handeket akkor ezt a hibaüzenetet írja ki. "An error occurred in an internal database import thread.
Exception: Unable to connect to database: PokerTracker 4 Database" Aki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Ma vettem meg a PT4-et. Nagy nehezen sikerült is elindítanom(sokat baszakodott a postgresqrl-el), de mégsem jó, mert amikor importálni akarom a handeket akkor ezt a hibaüzenetet írja ki. "An error occurred in an internal database import thread.
Exception: Unable to connect to database: PokerTracker 4 Database" Aki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Hello !
Próbáltad már újratelepteni ?
Próbáld meg úgy felrakni , hogy külön-külön, előszőr a pt-t aztán a postgres-t .
Köszönöm a segítségeket! BT86 csináltam újat default/active minden és uazt írja ki.. :S van még 5let ?
Viszont a laptopomon is rajta volt a trial verzió. beregeltem ott is és ott tökéletesen fut..mi lehet a probléma? szerintem én vagyok ehhez nagyon hülye meg béna. :D de örülnék ha a PC-n is futna rendesen. segítségeteket köszönöm szépen! :)
Sziasztok.
HM1/2-nek van olyan funkciója, hogy kirak 1 kis ablakot az asztalra játék alatt, és ha ráklikkelek vissza tudom nézni az adott kezet. Nálam a last 3 kéz van így kint. Hogyan tudom ezt a funkciót előcsalogatni PT4-ben?
Szerk: megtaláltam
Köszönöm a segítségeket! BT86 csináltam újat default/active minden és uazt írja ki.. :S van még 5let ?